Forumet - Nån mer som tror på Dödsguden?

Nån mer som tror på Dödsguden?

636 0 97
Asså, han har VÄLDIGT MÅNGA bra poänger och lyckas hitta väldigt klara bevis på att hokuspokusteorierna om evolution och big bang är fel.

Jag delar faktist många av hans åsikter, dock inte det om solguden etc. Men annars har han rätt i väldigt mycket [y]

Och att han vågar tänka själv i sånna här frågor utan att söka sig till vetenskap eller någon världsreligion är faktist beundransvärt [y]


Han inspirerar mig att hitta egna svar och tänka i egna banor i djupa och filosofiska frågor [love]

Spana också in:

Gifted:

Om du missade min tävling ang. evolutionsteorin


Att allt levande på Jorden har liknande arvsmassa, tyder bara på att vi alla har en gemensam Skapare, att det är en Intelligent Designer (Gud) som har "återanvänt" ett fungerande koncept, precis som en ingenjör skulle göra. Människan och schimpansen har många likadana behov och har därför många likadana egenskaper och organ. Att de gener som kodar för dessa också ser likadana ut är därför bara naturligt.

En jämförelse: Kulan i en kulspetspenna, kulorna i ett kullager och kulan på undersidan av en datormus är exempel på där smarta människor återanvänder ett fungerande koncept (kulan); knappast någon skulle påstå att kulspetspennan skulle ha utvecklats ur datormusen eller kullagret!

Människor och apor skapades alltså var för sig, fullt färdiga från början. Det tydligaste tecknet på detta är avsaknaden av mellanformer. Om vi kommer från apdjuren så borde det ju finnas gott om apmänniskor, dvs någonting mitt mellan. Men naturen är i total avsaknad av sådana mellanformer. Oavsett om vi studerar nu levande djur, fossila djur eller tittar in i våra gener, så hittar vi inga apmänniskor.

Varje människa är (och har alltid varit) till 100% människa, och varje apa är (och har alltid varit) till 100% apa. De är alltså fullt färdiga från början utan spår av mellanform. Detta är naturligtvis tvärtemot vad man kan förvänta sig om evolutionsläran är riktig.

Det finns många flera molekylära jämförelser som man har gjort mellan olika organismer, och som ger helt andra resultat än DNA-jämförelsen ovan. Om man exempelvis jämför hemoglobin så visar det sig att en människa och ett nejonöga (en slags "primitiv" fisk) är mer släkt med varandra än vad nejonögat är med grodan - vilket går helt stick i stäv med evolutionsmodellen!

Sedan har du fel angående DNA, det ligger nere på 94%

http://www.sciam.com/article.cfm?articleID=9D0DAC2B-E7F2-99DF-3AA795436FEF8039

Människans och bananens DNA överensstämmer till 50%, betyder det att bananen och Människan har evolutionära samband? [bigsmile]

Snacka om SJUKT VRICKAT! [shake]