Forumet - Nån som gått från för snäll till helt ok snäll?

Nån som gått från för snäll till helt ok snäll?

245 0 23

Spana också in:

Angelize:

kul va folk blir lacka när de märker skillnaden


Oooo ja, dom flesta hanterar det helt ok fast med viss motvilja, men klarar ändå av att hantera det. Sen finns det så klart en o annan som lackat på mig bara för att jag precis som du säger gått från att vara för snäll till "bara" snäll. Fast dom som inte klarar av att hantera det får väldigt snart lära sig att inte jävlas med mig.

Reaktionen som brukar bli vid upptäckten av att jag faktiskt kan bitas vid behov är ännu roligare än hur dom som inte klarar av förändringen reagerar... Typ gå från att lacka på mig till att helt plötsligt vara fromma som lamm... mot mig i alla fall[bigsmile][love]

Dan_the_ironman:

men å andra sidan är det ett bra sätt att se ifall personen i fråga är vettig eller ej


Det roliga med detta var faktiskt att dom jag tyckte gav intrycket av att vara vettiga överraskade och visade sig vara minst vettiga.

Artie:

man kan inte vara för snäll


Jo, det kan man verkligen, vilket resulterar i... ja, att olika människor behandlar en på olika sätt.

Artie:

man kan vara för vek och självuppoffrande


Dom som är det brukar oftast bli behandlade på ett och samma sätt.

Du skriver fö. om två helt olika saker, allt är inte så svart och vitt som du verkar tro att det är. Att du inte är medveten om detta kan jag inte göra så mycket åt. Eller jo de e klart jag kan, orkar bara inte (just nu)[zzz]
Artie:

hur är man för snäll? vad gör man då?


Hur är man för snäll... Lite kortfattat kan jag säga att bland annat så är man väldigt envis med att tro det bästa om alla och man lär inte av misstagen, eller lär långsamt av dom. Det i sin tur resulterar bland annat i att man ger vissa personer fler chanser än vad dom borde få.

Jag har erfarenhet av människor som är för snälla precis som jag har erfarenhet av veka människor. Skillnaden är som natt och dag. Det är i alla fall min åsikt.

Dock är för snälla människor väldigt sällsynta och färre blir dom, så jag förstår att du inte vet vad det är, men kanske om du har tur så kommer du en dag råka på en människa som är för snäll innan dom är borta helt, så att du också ser hur stor skillnaden är.