Forumet - Nån som har sovplats fre+lör under Peace & Love

Nån som har sovplats fre+lör under Peace & Love

178 0 15
Hej,

Eftersom jag är dum i huvudet och köpt en P&L-biljett för fredagen och lördagen trots att det inte finns ett vandrarhemsrum ledigt i Borlänge och festivalens campingbiljetter är slut... så söker jag nu tak över huvudet via UM i desperation.

Jag hade initiellt tänkt planka in på campingen och låta det lösa sig på plats, men nu börjar det kännas jävligt osäkert. Vet ju inte hur hög säkerheten kommer vara i år och om jag överhuvudtaget lyckas ta mig in (de lär väl ha mer snutar där i år än förra).

Så, jag söker: UM:are (eller en UM:ares kompis, mamma, syssling eller köksslav) i Borlänge om nån har en soffa/madrass/... en bit golv. Bryr mig inte, är inte kräsen.

Kan casha för det om det är så.

Hör av dig om du existerar!

Är lugn och snäll osv. [smile]
Om nån skulle kunna tänka sig att hjälpa mig, så vore det ascoolt om denne ville slänga ett PM så kan vi snacka mer om saken (ev. ersättning osv.).

Kan säkert fixa ett gäng referenser till att jag inte är farlig om det skulle behövas. Jag börjar ärligt talat bli rädd för att jag kommer få vara vaken 50+ timmar i sträck, vilket inte känns sådär asbra.

Spana också in:

Fy fan:

Ragga upp lämpligt offer som har sovplats, det är ju festival. [wink]


Jag avskyr att "ragga" och skulle hellre hugga av mig ett finger än att ligga med nåt random mongo för att få sova nånstans. Dessutom ska ju alla sova på campingskabbet dit jag inte vet om jag kommer in pga. ev. plankningsproblem.

Kommer jag in dit är det inga problem, då löser jag det. Det är om jag inte gör det. Och eftersom jag bor i Stockholm och kommer befinna mig i Borlänge känns det rätt viktigt att ha den backupen att inte behöva förlita mig helt på slumpen.

Men det lär bli så ändå, för här händer ju inget.
NUJÄVLARR:

Du kommer garanterat lyckas att planka in på campingområdet.
har en polare som har varit där i flera år i rad som aldrig köper biljett.


Jo, det har ju alltid gått. Nojar bara. Dessutom är det rätt bökigt ibland att stå och hålla utkik efter snutar hela tiden, trassla med bultsaxar och skit. [crazy]