Forumet - natal och ps3move

natal och ps3move

312 0 37
Både microsoft och sony kommer snart släppa sina nya kontroller.

ps3 movenatalFlashigt och häftigt på trailers. Men är det här något som intresserar folket som äger en xbox eller ps3?
Natal har häftiga funktioner som inte hör till spelen. och något som ger dessa funktioner skulle jag absolut kunna köpa.

Men till själva spelen. Jag har fått för mig att gemene ägare av xbox och ps3 inte är intresserad utav dessa nya kontroller.
Jag ser att alan wake skulle funka utmärkt med natal. Men överlag så är de här nya kontrollerna lämpade för barnspel.
Sportspel är också en sån sak dom visar i trailers för de nya kontrollerna. och visst det ser kul ut, men, om ni tittar på er spelhörna. har ni plats för att fyra stycken ska kunna tex spela fotboll i din spelhörna?

Är du intresserad utav dessa nya kontroller?
Har du det utrymme som behövs för de nya kontrollerna?

Spana också in:

Budolicious:

Nej, det var ju kontrollen som gjorde wii pissdåligt.


LOL. Tvärtom enligt min mening. Det var ju kontrollen som ökade på spelkänslan. Sedan att många usla tredjepartstillverkare inte fattade hur de skulle göra spel är en annan sak. Men det finns massor av bra spel till Wii som använder kontrollernas unika funktioner på bra sätt.

Av någon anledning är det dock populärt på forum att alltid fokusera på de dåliga Wii-spelen och hur skrattretande spelkontrollen är där.
Var på föreläsning med herr Molyneux (han dök faktiskt upp på utlovad tid! [surprised]) där han visade upp Natal och Milo. Var ganska intressant att se honom föreläsa även om det på just den föreläsningen/stadiet av utveckling var det mycket snack men liten verkstad, dock var Natals tracingsystem ganska imponerande + kopierade fysiskt material och återanvände det ingame. Min kollega fick gå upp och samtala med Milo, men gick ej så bra.

Kommer förmodligen att införskaffa Natal ivf.
Det kan bli på två sätt, tror jag:

1. De fixar coola saker som typ att man i spel som Fable 3 (som dem har sagt ska använda sig av Natal) skulle kunna ladda spellsen genom att röra på händerna precis som gubben i spelet gör.

2. Det du gör med händerna makes no sense at all. Typ att om du viftar lite med handen så hoppar gubben.
kiingen:

Nej vilka bra spel har wii? inga! kinnect heter det, :) kommer ha forza 3 iaf.


Slår vad om att forza 3 skulle vara bättre om man använde en ratt och pedal.

Wii har Mario Galaxy 1+2, No More Heroes, New Super Mario Bros Wii, Mad World, Super Smash och Monster Hunter Tri. Kinect är väldigt slöddigt och är inte alls lika precist som det ser ut. Kolla bara på youtube så ser du att bland annat star wars-videon är förinspelad.

Kinect kommer kanske ha ett eller två bra spel, men egentligen så är den bara till för att sno lite cash från samma personer som spelar wii sports.
Mawns:

Wii har Mario Galaxy 1+2, No More Heroes, New Super Mario Bros Wii, Mad World, Super Smash och Monster Hunter Tri


Okej ska jag ta en lista på alla bra spel till Xbox 360? Vi kan säga att enligt Gamereactor.se(skandinaviens största spelsajt) har 59 Xbox 360-spel fått 9/10 eller 10/10 medan endast 11 Wii-spel har fått det. Bara ett bevis på att Xbox 360 har MYCKET bättre spel än Wii.