Forumet - National Demokraterna (Förra tråden stängdes ner innan jag kunde rycka ut)

National Demokraterna (Förra tråden stängdes ner innan jag kunde rycka ut)

38923 0 532
Lägg märke till att motdebattören i videon precis efter att Marc Abramsson berättat att det finns forskning som bevisar hur ett mångkulturellt samhälle inte fungerar använder det grundlösa undanmanöver argumentet "fast det är ju inte alls så" och avviker därefter till något annat som om han hade vunnit.

Jag anser att massinvandringen splittrar landet, invandrar grupperna ser efter sitt eget och svenskarna trängs undan, i framtiden kan det bli i princip som för de nordamerikanska indianerna som trängdes undan av kolonisatörerna. Enligt statistik jag läste I Länstidningen så är de största invandrar grupperna i Södertälje ca 6000 syrianer, 7000 finländare och 8000 irakier. Och jag har inte räknat de andra minoriteterna, då dessa var de största, Finländarna har dock en gemensam kultur med svenskarna som än så länge är majoritet i en stad med ca 100 tusen invånare. Jag kan intyga att alla som säger att detta inte är ett problem lever INTE i verkligheten utan bara en politiskt korrekt förnekelse, en social demokratisk fantasi. Det finns INGA måsten att vi "måste" ta emot fler och fler så att svenskarna snart inte finner någon fristad med sina landsmän.

Spana också in:

Arazoid:

i framtiden kan det bli i princip som för de nordamerikanska indianerna som trängdes undan av kolonisatörerna.


De trängdes undan med våld. Var inte direkt så att indianerna självmant valde att bosätta sig på en egen liten ruta.

Den dagen invandrarna kommer beväpnade och med våld försöker ta över Sverige så kan jag köpa dina argument :d
Arazoid:

Det svenskarna valt att ta till sig från andra kulturer har inget med massinvandring att göra. Vi behöver inte invandrare för att driva kebabkiosker, vi behöver bara recepten.


varför ska du ens ha ''recept'' från andra kulturer när du vill hålla sverige svenskt? enda sättet är att leva på potatis och köttbullar (inte ens det är svenskt) [rolleyes]
Arazoid:

Det svenskarna valt att ta till sig från andra kulturer har inget med massinvandring att göra. Vi behöver inte invandrare för att driva kebabkiosker, vi behöver bara recepten.


Varför kan inte bara alla på Jorden bo i ett och samma land?

Visst hade det vart mysigt? Ännu mysigare hade det varit om alla kunde acceptera varandra.. [wink]
S3ON:

ÄR det något negativt eller? [shake]

Indiska kulturer är säkert festliga de med! [wink]


Förutom att det innebär en utrotning av den vita etniska svenska rasen så förvsinner allt annat nordiskt och västerländskt. Ett överbefolkat helvete. Man beräknar att den Engelska staden Birmingham kommer att ha en invandrar majoritet vid 2011, och det märks i och med att det finns så få engelsmän och att kyrkorna byggts om till Moskéer med böneutrop och en hög grad av kriminalitet. Majoriteten kommer från Pakistan, grannlandet till Indien.
S3ON:

Och? Alla blir nöjda och glada i slutändan ändå.. [cool]


Vill du leva som en indier får du gärna flytta dit. Jag drog det som ett exempel bara för att få ett perspektiv över hur bristfälligt det är att tro att vi kan ta emot alla. Strömmen av invandrare är oändlig, den kommer aldrig upphöra förrän vi sätter stopp, bäst att göra det innan det är för sent.