Forumet - Nationaldemokraterna lägger ned sin verksamhet

Nationaldemokraterna lägger ned sin verksamhet

4674 0 18

Spana också in:

Tycker egentligen ingenting. ND var ett parti i överflöd och som man sa, inte tillräckligt nischade för att kunna konkurrera med SD som man hade utsett till huvudmotståndare. Som ett mellanting av SD, SvP och dess föregångare hade man svårt att utmärka sig och levde mycket på gamla medlemmar före utbrytningen från sverigedemokraterna. De behövs inte längre, de kan vila med gott samvete.


Storchen84: Nej, det är ett tecken på att trots att ni blir valda så har ni ändå inget inflytande över något. Och kommer heller aldrig att ha. Någonsin. För att folk vet bättre.

Inbilla dig du det, lilla gubben. Vi svenskar kommer att ta tillbaka det här landet, liksom The Golden Dawn tagit tillbaka Grekland, Jobbik tagit tillbaka Ungern, Svoboda tagit tillbaka Ukraina osv.

Warren: Inbilla dig du det, lilla gubben.
Troll.
Warren: Vi svenskar
"Vi svenskar"... att ha den människosyn du har är inte bara en skam för sverige, det är en skam för hela mänskligheten. Som niklasw redan påpekat så är du och resten av din sort en försvinnande obetydlig liten minoritet världen över då dom flesta människor har tillräckligt med sunt förnuft för att inte på nytt vilja se något som liknar ett nazi-tyskland. "Den vita rasen"...Rullar ögonen


Hjärta

presidente: Vad var skillnaden mellan svp och nd?

Vet inte mycket om nd.

SVP vill skicka ut "rasfrämlingar", enbart låta etniska svenskar få jobb, positioner osv och även på sikt störta demokratin.

ND är mindre radikala och pratar snarare om att kasta ut invandrare i allmänhet och inte utifrån några rasbiologiska grunder. Pratar väl mer om kultur. Fanns dock massvis med rasister i partiet. 

För att sammanfatta kan man väl säga att ND är extremnationalister medan SVP är nationalsocialister.