Forumet - Nationaldemokraterna lanserar valhemsida

Nationaldemokraterna lanserar valhemsida

1428 0 127
​​http://www.nd.se/aktiviteter/2010/08/nationaldemokraterna-lanserar-valhemsida.​aspx

Vilket Sverige vill ni själva leva i egentligen? Hur ska vi göra för att landet Sverige ska fortsätta existera i framtiden?

Läs National Demokraternas punkter för ett långsiktigt hållbart och bättre Sverige.

Jag kan kopiera ett exempel ur avdelningen "Frågor och svar kring vår invandringspolitiken":

:

» Är invandring till Västeuropa lösningen på tredjevärldens problem?

* Nej, roten till de flesta u-länders problem består i överbefolkning, ineffektiva regimer, ett näringsliv som kontrolleras av utländska storföretag, samt en ekonomi byggd på råvaruexport och import av … Läs mer »industrivaror.

Att återkommande flytta några tusen människor från länder som har en överbefolkning på tiotals miljoner påverkar inte ens ökningen i befolkningsexplosionen i tredje världen.

Ett land som Somalia, som Sverige intensivt tar emot allt fler invandrare ifrån, har idag en befolkning på 9,1 miljoner. På 40 år beräknas befolkningen i princip ha tredubblats till närmare 27 miljoner. Detta bara i landet Somalia. Till det kommer ökningen av somalier som redan flyttat till andra länder, till exempel Sverige, och där mångdubblat sig. Medianåldern i Somalia är idag 17,6 år. Situationen är densamma i de flesta länder i tredje världen. I Etiopien beräknas befolkningen öka från 83 miljoner till 278 miljoner år 2050, och Kongo (Kinshasa) går enligt prognosen från 69 miljoner idag till hela 189 miljoner på samma tid.
Denna utveckling innebär en humanitär och ekologisk katastrof för jorden och har inget att göra med ordet långsiktigt hållbart.

Det är inte heller moraliskt försvarbart att säga att utvecklingsländerna skall ha någon sorts rätt till samma välstånd som vi i väst.

Vi anser att välstånd är något man skapar, inget man får. Det är uppenbart att Sverige skulle ha haft en större fattig befolkning, mindre orörd natur och en sämre ekologisk balans om vi hade närmare 300 miljoner människor boende i landet. Varje nation måste kunna ta ett eget ansvar!

Åtta:

Wait, whut? Menar de på allvar det som de skrivit, eller är de bara inte skrivkunniga?


Det har sitt sammanhang i nästa stycke som du utelämnade:

:

Vi anser att välstånd är något man skapar, inget man får. Det är uppenbart att Sverige skulle ha haft en större fattig befolkning, mindre orörd natur och en sämre ekologisk balans om vi hade närmare 300 miljoner människor boende i landet. Varje nation måste kunna ta ett eget ansvar!

Spana också in:

Gillar inte Sveriges nuvarande invandringspolitik, men det där är att gå över gränsen tycker jag :p

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Kablash__:

invandringspolitik


Kablash__:

gå över gränsen


Lulz, I made a funny.

Va inte ens meningen :(
timeisrunningout:

Ett tolerant Sverige med humana, varma värderingar. Något man aldrig kommer uppnå med en nationalsocialistisk regim. Facepalm.


På vilket sätt är den Sverige vi lever i "human"?
Vid en lågkonjunktur och en arbetslöshet för över 400.000 Svenskar väljer staten att ta in billig konkurrerande "arbetskraft" från främst muslimska länder i Afrika och Mellanöstern med resonemanget att det skulle finnas mycket kompetens som vi Svenskar inte skulle ha eller kunna utbilda oss till. Är det humant att Svenskar flyr från de alltmer invandrartäta förorterna för att bo bland sina egna landsmän och kulturgemenskap.

Vi har ett land med kraftigt ökade våldtäkter, och man kan undra vad detta kan bero på:

http://nyheter.s​​​e.msn.com/artikel.aspx?cp-documentid=154381195

Jag vågar påstå att det finns en mycket stark koppling mellan våldtäkterna och massinvandringen samt mångkulturen.
Arazoid:

Vilket Sverige vill ni själva leva i egentligen?


ett där åtminstone personer som anser sig vara "svenskare" än andra kan hantera det svenska språket och inte anglofierar det:

Arazoid:

National Demokraterna


särskrivning.

Arazoid:

Svenskar


skrivs med liten bokstav ifall det inte är i början av en mening.

Arazoid:

Vid en lågkonjunktur och en arbetslöshet för över 400.000 Svenskar väljer staten att ta in billig konkurrerande "arbetskraft" från främst muslimska länder i Afrika och Mellanöstern med resonemanget att det skulle finnas mycket kompetens som vi Svenskar inte skulle ha eller kunna utbilda oss till.


det hade gett ett bättre resultat ifall ni nazister gav er på det verkliga problemet: kapitalismen. kriser hade kunnat undvikas och det hade kunnat finnas jobb till alla.

Synd att de inte har något forum...

Penstrokes:

Otippat att Marc Abrahamsson är ful och ser pervers ut.


Alla som tror för hårt på något ser creepy ut.

Arazoid:

Vilket Sverige vill ni själva leva i egentligen?Ett öppet land där folk slutat döma folk baserat på något så trivialt som geografi.
Arazoid:

Hur ska vi göra för att landet Sverige ska fortsätta existera i framtiden?


Ändra om lite i begreppet svensk.
:

Alla som tror för hårt på något ser creepy ut.


Jaha. Får jag ställa en fråga? Känner ni förtroende och trygghet mot Moderaterna när en av deras riksdagskandidater är en radikal islamist vid namn Abdirisak Waberi, som för övrigt tror "för hårt" på sin lilla ideologi och ser ut så här:

Image

:

Ett öppet land där folk slutat döma folk baserat på något så trivialt som geografi.


Tanken är fin, men tror du själv på att vi lever i ett sånt land?
Arazoid:

Får jag ställa en fråga?


Absotifly good sir.


Arazoid:

Tanken är fin, men tror du själv på att vi lever i ett sånt land?


Nej absolut inte. Just nu är det som en stor sandlåda, där alla är mer upptagna med att riva andras slott än att bygga sitt eget.


Arazoid:

Känner ni förtroende och trygghet mot Moderaterna när en av deras riksdagskandidater är en radikal islamist vid namn Abdirisak Waberi, som för övrigt tror "för hårt" på sin lilla ideologi och ser ut så här:


Jag litar inte på demokrater punkt.