Forumet - Nationalism vs Patriotism i Sverige

Nationalism vs Patriotism i Sverige

671 0 25

Spana också in:

OF 5:

tveksamt. innan sextiotalisterna dött spelar det inte så stor roll om det nu skulle öka, särskilt inte om de har inflytande över de yngre generationerna. Vilket man ju får anta att de har.


Grejen är att det bor så många olika folkgrupper i Sverige som identifierar sig med en annan nation och en annan kultur än den svenska. Ett land speglar sin befolkning, och ju mer mångkulturellt Sverige blir desto mindre blir Sverige just Sverige. Jag vill ha det lugna trygga svenska Sverige som inte erhållit den skamfyllda titeln som landet med nästmest våldtäkter i världen(bara en plats bakom den självständiga staten Lesotho innanför Sydafrika)! Vilka saker spelar in för att just ett land som Sverige kan bli sådan??
KingGurka:

Kan bero på att de "nationella" grupperna har en tendens att heila så fort tidningarna tittar bort.


Något sånt har jag inte påträffat hos nationaldemokraterna, jag var på deras eftervalskonferens och det var ett ställe för gemenskap och sunda värderingar man vill bygga ett land på, familjevärderingar och fosterlandskänsla. Som Sverige förr i tiden altså innan mångkulturen.
OF 5:

60 år av politisk indoktrinering och ett från allas sidor fullständigt ointresse till förändring. Det mönstret tar vare sig ett eller två decennier att bryta på demokratisk väg.


Så du menar med andra ord att etniska svenska män tillhör världens värsta och brutala våldtäktsmän och våldtäktsligor? Verkligheten talar en annan mening.

Det enda den politiska indoktrineringen spelar in med är att vi tolererar att utländska våldtäktsmän härjar vilt i vårat samhälle.