Forumet - nattliv och häng i Barceloona

nattliv och häng i Barceloona

621 0 10
hey ho! jag och två vänner ska till Barcelona i två veckor nu på måndag. Ingen av oss har varit där innan, så vi behöver tipstipstips från någon som varit där eller som känner till staden. Mysiga ställen att hänga på/klubbar/pubar/second hand affärer?
Hej. Jag har lägenhet i barcelona och är där nästan varje helg med mina polare eller ensam. Om ni skall ut till klubbarna så rekomenderar jag att först "värma upp" på dom mindre klubbarna längst med hamnen, och sedan vandra över till opium och de lite seriösare klubbarna. Sen om ni orkar åka en timme med pendeltåg eller ta en taxi för ca 80 euro så åk till sitges, och gå på latlantida, helt underbar klubb. akta er för ficktjuvar på ramblan och sådant. Juste, finns ett helt fantastisk litet kycklingställe ungefär vid ramblan som heter pollo rico, kostar ungefär 5 euro där, bästa kycklingen jag smakat också. Hoppas ni får två underbara veckor nu, peace :)

Spana också in:

Dräparen:

vill dit väldigt mycket
vore fett med primavera sound


åh det är en fin stad. Och att gå på festival där är nog roligare än att bara vara där! Jag rekomenderar att hyra lägenhet som boende. vi bodde för 300 kr natten. Sjukt värt med tanke på att vi då kunde laga mat hemma och hade utsikt över hela staden!:)