Forumet - Naturlig läppförstoring?

Naturlig läppförstoring?

4683 0 82
Jag har upplevt att mina läppar blivit fylligare + lite större nu efter vintern. Detta efter MÅNADER av massaker [badgrin] Jag kan gå igenom ett skinnlager per dag några gånger i veckan (detta kan väl ej var bra?) genom naturligt torra läppar och naglar.
Visst det blöder och svider, men är kul, speciellt i utkanten av läppen, där svider det rejält, speciellt när man har fått tag på en liten hudremsa. [badgrin]

Är detta möjligt eller är det mitt huvud?
Tack. [cute]
Mina har också blivit större under vintern men jag vet inte om det är på grund av att jag hanterar mitt överbett bättre, har lärt mig att slappna av eller om de helt enkelt växer.

Kan de växa måntro?

Fattade inte din text. Om det är gammalt hudlager som ligger så bör det väl inte blöda om du drar bort dem. Eller menar du att du drar bort hud för att de ska svälla?

Spana också in:

Harpya:

Om det är gammalt hudlager som ligger så bör det väl inte blöda om du drar bort dem. Eller menar du att du drar bort hud för att de ska svälla?


Jag drar bort hud som precis kommit dit typ, för att det är kul och jag har möjlighet!

Harpya:

Du svarade inte på min fråga "Jag fattar inte".


Såg den inte!

antrax:

Har aldrig hört om någon som fått fylligare läppar med åldern (mer än de där brewdarna som blåser in silikon och sådant).


Men om man får dem att läka på detta sätt? [surprised]
Har ett annat förslag på en metod för läppförstoring. Vad sägs om att jag utdelar ett välinriktat slag, förslagsvis med valfri större extremitet (varav en givetvis är, ja... precis, gå efter din första ingivelse) mot din mun, varefter du givetvis blir upphetsad och jag trycker upp dig mot väggen och knullar upp dig?