Forumet - naturligt vs syntetiskt. vad väljer ni?

naturligt vs syntetiskt. vad väljer ni?

1061 0 37
Om ni har valet mellan syntetiska droger (LSD, amfetamin, 4-ho-met, noccar etc) eller naturliga (svampar, meskalin, kokain, opium) vad väljer ni helst?

jag försöker personligen alltid välja de naturliga alternativen då det är djupt rotat i mig att all som kommer från naturen måste vara nyttigt [rolleyes]. Jag odlar till exempel både svamp och Meskalin själv.

vad tycker ni?

Spana också in:

åtta va fan svamlar du om?

om man ändrar en syntetisk farlig grej till en ofralig blir det en annan grej så toal fail på det reosnemanget , sen så har vi genom årtusenden ätit svamp, druckit alkohol, rökt cannabis och opium våra levrar njurar resterande delar av våra imunsystem är nog mer anpassade till det som brukats genom årtusenden än det som skapas i labb idag paracetamol ssri's amfetamin etc.

med vissa undantag, nästan alla syntetiska substanser är ju bara labbtillverkade istället för att synteserna har skett i växter, men som man ser med cannabis tex så är extrakt ur hela plantan bättre medecinmässigt än bara THC alone.

lite fail, men vi är ju bara människor.
Alla substanser har sin härstamning i något ämne som återfinns i naturen, det ni kallar syntetiskt är endast förädlingar av redan existerande ämnen som finns i naturen. Att en drog skulle vara mindre farlig för att den återfinns i växter snarare än framställs i labb måste man nog vara utvecklingsstörd för att tro. Eller stoner.