Forumet - Naturvetenskap med inriktning matte data i sundsvall?

Naturvetenskap med inriktning matte data i sundsvall?

260 0 17
Jag går ifs bara i 7an men jag tycker att det är viktigt att ha framtidsplaner och det är ganska kul också [tard] Tänkte gå Data/IT först men när jag kollade på jobben efter det och sådant blev det inte så intressant längre. Natur med inriktning matte data däremot låter fantastiskt. Bara nåt random jag hittade var IT-chef som inte lät speciellt fel. Men till saken nu då.

Det står på sundsvalls hemsida att dom har det men på blanketter för dom som ska gå på gymnasiet 2011 så finns inte den inriktningen med. Nån som vet om naturvetenskap med matte data finns i sundsvall?
Till alla skolor söker man ju inte via den vanliga grejen via internet. När jag sökte till min skola fick jag skriva ut ett formulär och skicka in per brev. Old school <3

Alla skolor marknadsförs ju inte heller via kommunen osv. så... prata med folk och sök på internet. Man får vara lite aktiv själv om man skall hitta alla skolor som finns.

Lycka till.

Spana också in:

Blivande_japan:

nej, det är det inte, det fungerar precis lika bra att gå någon annan naturlinje eller teknik, eller typ vilken linje som helst om man kompletterar med ett tekniskt basår.


Ursäkta, såg att jag uttryckte mig lite slarvigt, det jag menade var att om TS vill arbeta med IT/data i framtiden kan det vara klokt att läsa något sånt på gymnasiet, och ett måste att läsa natur, (teknik hade jag helt glömt bort att det fanns på gymnasiet men självklart funkar det också). Självklart går det att läsa ett annat program också men om TS nu vet vad han vill bli känns det som slöseri med tid att läsa basår efter gymnasiet istället för att välja natur/teknik direkt.