Forumet - Navelpiercing

Navelpiercing

555 0 20
Gunvald:

Det gör inte så ont att man vill gråta, fast det gör man ändå, det är typ nån nerv som blabla och man gör det automatiskt. Det är lätt att göra själv iaf


lol, ta för guds skull aldrig hål själv!!!!!!!!!!!!!!

Har själv tagit med Blomdahl och metoden är super och det säger bara klick så är det klart. Visst är man spänd innan men sen blir det som: Va? Är det klart? Du skojar!

Gjorde inte ont för mig efter eller före, men det varierar trots allt från hud till hud.

Spana också in:

Det är inte smärtan som är farlig. Utan att det kan bli infekterat.

När jag gjorde hål i naveln så tyckte jag inte att det gjorde så ont,
och jag fick ingen infektion, för jag var noga med att rengöra hålet.

Min syster har typ haft tre infektioner, och hennes kropp började stöta
bort piercingen så hon var tvungen att ta ut den.
Då fick hon ju ett ärr på naveln, och när det hade läkt så gjorde hon om hålet. Nu har hon haft en infektion till tror jag, mend det var för att
hon fastnade med piercingen i tröjan och hon fick jätteont.

det är ju olika för alla hur kroppen reagerar.
Men du MÅSTE göra det hos en professionell, utbildad piercare.
Annars får du garanterat en infektion. Och köp en sån där speciell
rengöringskräm när du gör hålet så att du kan hålla det rent!
Det är ju inviduellt hur ont det tar, jag tog det själv i fredags och min bästis stod där brevid som personligt stöd och väntade sig att få höra ett aj, eller förhoppningsvis en massa aj, skrik och kanske t.o.m gråt..

Men tji fick hon, min enda reaktion då det var klart var att kolla på piercaren och säga "var det där ALLT!?" Helt ärligt, det kändes knapp, så vad fasen var jag nervös för? [cute]
matildalindberg:

Har tagit jag nu också, och visst det känns, men lätt värt det! Och ont tyckte jag inte riktigt att det gjorde, men det är nog olika.


sant, men det går ju fort iaf :)
jag var skit nervös jag med första gången jag skulle ta hål, var bara 14 då och hade aldrig piercat mig förut. så förstår att du var nervös.
*StarNoStar*:

sant, men det går ju fort iaf :)
jag var skit nervös jag med första gången jag skulle ta hål, var bara 14 då och hade aldrig piercat mig förut. så förstår att du var nervös.


Haha jaa, men det var endå bra för jag hade funderat ett bra tag och ville verkligen. Sedan ringde jag och mamma och de hade en tid om 10min, så vi åkte in och gjorde det bara. Så skönt att slippa oroa sig i någon vecka! Sedan förvändade jag mig värsta chocksmätran så jag låg och nöp mig i armen. Också kom "smärtan" inte likt det jag förväntat mig på lång vägar ;)
matildalindberg:

Haha jaa, men det var endå bra för jag hade funderat ett bra tag och ville verkligen. Sedan ringde jag och mamma och de hade en tid om 10min, så vi åkte in och gjorde det bara. Så skönt att slippa oroa sig i någon vecka!


gjorde det också direkt, det är det bästa som du säger. =)
men nu är det ju klart iaf, och det blev säkert snyggt.
själv tog piercaren min för "tätt" in på skinnet så känns som den ska gå igenom när som helst. [mad] men om man har en seriös piercare så[y]

Jeay_L:

Jag var 5-6 år då jag tog hål i öronen första gången, det enda jag minns var att jag hoppade till..

Var jätenervös inför naveln men det kändes ingenting! Magen är nog inte en av mina känsligaste ställen!


samma här, öronen är något jag är livrädd för. jag tror det beror på att dom har en sån där "pistol" det känns liksom som hon/han ska skjuta en i skallen haha.[no-no] men håller med om att magen inte är farligt alls. fast det är väl olika som sagt.
*StarNoStar*:

samma här, öronen är något jag är livrädd för. jag tror det beror på att dom har en sån där "pistol" det känns liksom som hon/han ska skjuta en i skallen haha. men håller med om att magen inte är farligt alls. fast det är väl olika som sagt.


Jag är personligen väldigt känslig för ALLT som kommer nära ansiktet det krävs att jag litar en hel del på personen som ska vara runt ansiktet/huvudet på mig

Dock är jag väldigt kicklig på magen så jag fattar inte hur jag lyckades låta någon peta på den!

Men smärta bryr jag mig inte så mkt om, kanske beror på att jag alltid hållt på med djur så jag fått mig smällar å klösmärken och så av dom!