Forumet - Navelpiercing med kanyl eller pistol

Navelpiercing med kanyl eller pistol

222 0 2
Hej! Jag tog piercing i naveln i september år 2015, men nu har den börjat stötas ut och jag har tagit ut den för att låta den läka ihop. Jag vill jättegärna ta om den, men ska man ta med kanyl eller pistol? Jag tog med kanyl på en riktig studio med min förra och skulle vilja veta om man kan ta på frisörsalonger med pistol? Är det säkert eller blir det ofta snett som många säger? Tacksam för svar!
VÄLJ ALLTID KANYL. En pistol får vem som helst använda medan det krävs speciell utbildning för kanyl, dessutom kan en pistol aldrig bli 100 % steriliserad. Det är också mycket snällare mot kroppen att använda kanyl då kanylen skär igenom vävnaden istället för att krossa den, vilket resulterar i mindre smärta och bättre läkning. 

leiz: VÄLJ ALLTID KANYL. En pistol får vem som helst använda medan det krävs speciell utbildning för kanyl, dessutom kan en pistol aldrig bli 100 % steriliserad. Det är också mycket snällare mot kroppen att använda kanyl då kanylen skär igenom vävnaden istället för att krossa den, vilket resulterar i mindre smärta och bättre läkning. 
Det som hon sa basically ^
använd aldrig någonsin pistol till att pierca dig, det blir lätt infekterat och blir aldrig nånsin lika bra som med kanyl. 
/ En som har piercat sig ett par gånger och vet.