Forumet - Navelpiercing studio

Navelpiercing studio

4118 1 18
Vill ta hål i navel (kalla mig fjortis, don't care) men innan jag börjar övertala mina päron vill jag vara 100% säker på var.
Jag vill inte betala mer än 600 kr, helst mindre. inga oseriösa. det ska vara blomdahl för jag har hört att det är bäst.
bor dessutom i stockholm :)

Spana också in:

Inside:

någon annan som känner till ett ställe?


Swahili bobs tar på ungdomar som är över 15 om man har förälders underskrift. Du får gå dit först och be om ett papper som någon av dina föräldrar får skriva på. Sen innan dom piercar dig så ringer dom dina föräldrar för att kolla så att det är dom som har skrivit på.
Inside:

(kalla mig fjortis, don't care)


Fast nu är det ju du som anser att det man är fjortis om man piercar naveln. Klantigt. Om vi skulle tycka så så kan det ju vara du som påverkat oss till det. Illa.

Inside:

bor dessutom i stockholm :)


Jag gör mina tatueringar (de gör piercingar också.) på alenas studio som ligger på odenplan. Älskar det stället, riktigt duktig personal, allt är fräscht och de har dessutom mänskliga priser.

Inside:

navelpiercing studio


Förövrigt, nu är jag lite dryg men tror du att det finns en studio för bara navelpiercings?
Inside:

varför? det gör ju mindre ont?


Where do I start..?

Det kanske gör mindre ont (min navelpiercing gjorde inte speciellt ont, sved till, det är olika från person till person), men det är inte värt det. En pistol används flera gånger och det går inte att garantera att den ens blivit rengjord helt mellan varje kund de använt den på. Går du till en seriös piercare använder denne en kanyl som är steril.

En pistol går heller inte att anpassa efter att människors kroppar ser olika ut, medan man om man piercar med en kanyl kan göra detta, till exempel jag fick ett speciellt smycke i början då min navel var formad lite speciellt. Pistoler är anpassade för vissa typer av smycken.

Osv. Kan skicka länkar till där du kan läsa massa om håltagning med pistol om du vill och orkar. Tänk på att det är bättre att få det gjort på ett bra sätt än att bara få det gjort.