Forumet - Navelpiercing

Navelpiercing

3314 0 25

Spana också in:

Jag har tvättat noga morgon och kväll med steriliserat vatten som inte ska ha några bakterier i sig, och använt steriliserade kompresser och haft steriliserat plåster över när jag har sovit så det inte ska ha kommit bakterier från sängen heller. Läste också att den kan vara rodnad och öm i början, men japp jag ska fortsätta tvätta noga och ta hand om den :)

Anna13: Jag har tvättat noga morgon och kväll med steriliserat vatten som inte ska ha några bakterier i sig, och använt steriliserade kompresser och haft steriliserat plåster över när jag har sovit så det inte ska ha kommit bakterier från sängen heller. Läste också att den kan vara rodnad och öm i början, men japp jag ska fortsätta tvätta noga och ta hand om den :)
Då är det nog ingen fara alls.

Anna13:
Tack, blev så orolig med tanke på att det gör ont när jag råkar komma emot den övre kulan, men den är väll bara lite o van med kroppen då kanske? :)
En piercing gör oftast skit ont när den läker. De är helt normalt och de är nog ingen fara alls. Den kommer troligtvis att ''vara'' lite senare med. De är också helt normalt och kommer att sluta när piercingen är helt läkt (ca 3 månader.)