Forumet - Nedstämd

Nedstämd

2001 0 6
Hej alla jag är en tjej på snart 14 år som behöver hjälp. Jag undrar om ni har något tips på vad man kan göra för att må bättre. Ser inte så mycket glädje i mitt liv just nu och det känns som att mitt liv kommer aldrig bli bättre. Jag har inga vänner, jag är helt ensam. Hemma har vi inte det bra heller. Mina systrar bråkar och mamma och pappa bråkar. Jag bryter ihop nästan varje dag för jag vill inte ha det såhär. Jag vill ha ett bra liv. Jag vill att alla ska vara glada i min familj. Jag är så ledsen att det är såhär och mår dåligt över det. Hoppas någon kan hjälpa mig..

CarolinaVilma: Hej alla jag är en tjej på snart 14 år som behöver hjälp. Jag undrar om ni har något tips på vad man kan göra för att må bättre. Ser inte så mycket glädje i mitt liv just nu och det känns som att mitt liv kommer aldrig bli bättre. Jag har inga vänner, jag är helt ensam. Hemma har vi inte det bra heller. Mina systrar bråkar och mamma och pappa bråkar. Jag bryter ihop nästan varje dag för jag vill inte ha det såhär. Jag vill ha ett bra liv. Jag vill att alla ska vara glada i min familj. Jag är så ledsen att det är såhär och mår dåligt över det. Hoppas någon kan hjälpa mig..
Du är inte ensam, allt kommer gå över någon gång. Vi alla upplever ensamhet i våra liv, be strong and never give up
((Var det inte en regel eller så här där man inte ska ”Prata med varandra” elr liksom ugh e sämst på å förklara med ni som snackar om sarkasm osv i tråden OskyldigFörvirradRodnar))

men aa alltså de du kan göra är ju å snacka me nån på skolan/ungdomsmotagning/släkt idk, dock hjälpte ej kurator elr soc mig så’t lycka till iaf!

Spana också in: