Forumet - nedstämd pga kille

nedstämd pga kille

501 0 93
kanske låter konstigt men jag kan bli jätteledsen om en kille jag gillar inte ringer eller hör av sig på en dag. En kille jag håller på med rinde inte eller skrev till mig på 2 dagar och jag började troa tt han inte gillade mig. som att han inte bryr sig om mig.

Det är jobbigt eftersom jag blir ledsen för minsta lilla.. går detta att träna bort eller något?

bara bekräftelsekåt eller normalt? okej, hade inte räknat med seriösa svar men....

Spana också in:

Kan tänka mig att det beror på att du så gärna vill att han ska gilla dig, att du tror att du själv har gjort nått fel om han inte ringer. Om han ringer så hade det varit ett bevis på att "allt har gått bra idag". Inget har hänt som borde få han att tycka mindre om dig än förut. Men har han däremot inte ringt, så känns det som nått har gått på tok.

Men ja, bara funderar, ungefär så jag själv hade tänkt om jag hade känt så tror jag. Eller så som jag brukar, när jag tycker jag borde få respons, men det uteblir.
shithappens_:

Det är jobbigt eftersom jag blir ledsen för minsta lilla.. går detta att träna bort eller något?


svar ja, jag har tränat bort det totalt. har lärt mig att killar är svin och att man inte behöver ägna tankar åt dem, vill de mig nått så ringer de. de som tofflar nu, inte tvärtom[wink]
Lindblom:

ingen kommer orka med dig och du kommer inte orka själv. försök tänka realistiskt osv.


jo jag ska ge det ett försök. och så blir jag verkligen avundsjuk lätt.. jag låter då inte som någon drömtjej haha

Violine:

Det händer, det händer men men, vad ska man göra? Det går över.


bra, är skitjobbigt både för han och mig..

Ickegodkänd:

Äh sånt går o träna bort.. Bara att inse att du är ung, du behöver inte bara en person i ditt liv, så varför hänga upp dig på en enda snubbe när du kan ha 5 andra?


ingen aning, göra bara det. men klart ligger de något i vad du säger

H0lgeR:

"allt har gått bra idag".


ja så kan det ju kanske vara, eller så inte. kanske olika eftersom de lika gärna kan tänka: äh hon är så jobbig, orkar inte snacka med henne idag.

lilasmet:

vill de mig nått så ringer de. de som tofflar nu, inte tvärtom


hahah ;)
Nevon:

Ibland vill man vara ifred. Så enkelt är det.


Herr TommyTyckerOmMi(g)mmi har rätt.
Plus att du lär ju snarare skrämma bort killen om du är helt jättepå. Värsta HALLÅ HALLÅ HALLÅ VAR ÄR DU VARFÖR HÖR DU INTE AV DIG. Jag hade flytt fältet direkt. Om jag var kille alltså. Nu är jag ju tjej och vet hur det där känns. Men det gäller att kunna lägga band på sig själv bara! [no-no]