Forumet - Nedstämd pga p-piller? Hjälp snälla!

Nedstämd pga p-piller? Hjälp snälla!

1387 0 4
Hej, jag har för en månad sen bytt från p-plåster som jag mådde kanon med till p-piller (trinordiol), men jag bytte för att jag misstänkte att den höga östrogenghalten i plåstrerna kunde vara det som gjorde att jag fått fett på baksida lår. Då ville jag testa något annat och se om det minskade. Men nu är jag inne på sockerpillrerna i slutet av kartan och jag har typ börjat känna mig nedstämd utan anledning. Det känns jättejobbigt, jag som brukar vara så himla glad hela tiden annars.. känner inte igen mig själv och det skrämmer vettet ur mig, för mitt välmående är jätteviktigt för mig, i helgen när jag var hos min pojkvän så kände jag mig typ helt apatisk hela tiden och på söndagen så började jag gråta för ingenting efter frukosten. Nu mår jag bättre tror jag, men det var så konstigt att det blev sådär i helgen, har aldrig hänt förut. Är detta pga p-pillrerna tror ni, har inte märkt något förns de senaste dagarna, men det kanske är pga att plåstrets hormoner inte hade riktigt gått ur kroppen än. Jag är jätterädd så snälla hjälp mig, överväger typ att gå tillbaka till plåster men då kommer jag aldrig veta om mina "fett grejer" under rumpan kommer försvinna. Har dock inte hört någon annan säga att de fått det pga plåster men jag vet ju inte, och det är det som är det värsta, och nu vet jag inte om det kommer komma sådär igen eller inte.. så jag tar emot alla era råd med öppna armar..

mens: Det har ju inte gått så lång tid än så jag hade nog avaktat lite men fortsätter det så tycker jag att du ska ta kontakt med mottagningen som skrev ut dem åt dig. 

Ja I guess, om fettet under rumpan inte minskar inom en månad till då så går jag nog tillbaka till p-plåster för de tog även bort min mensvärk helt vilket inte är något jag saknar hehe..

Spana också in: