Forumet - Negativ pojkvän, stora problem!!!

Negativ pojkvän, stora problem!!!

210 0 33
Jag är tillsammans med en kille som är rätt nedstämd väldigt ofta, och det går ut över mig. Allt vi gör tillsammans beror på om han kan, känner för det mm. Och det är ofta han inte kan för han ska plugga eller så, men det slutar ALLTID med att han sitter och spelar sina spel ist. Vet inte hur många gånger han har sagt att han ska komma, men sen precis innan smsar att han inte kan/känner för det...

Det är svårt att förklara situationen, men jag mår inte bra av det men jag vet inte om han klarar av att jag gör slut, vad ska jag göra???

Kyss!
Säg till honom att du tycker att ni bara umgås på hans villkor och att han är egoistisk när han håller på och är dramatisk om huruvida han är på humör eller ej. Geesh liksom.
Alternativt visa honom att han inte kan styra med ditt liv på det viset. Dissar han dig för att sitta hemma och spela spel, hitta på något som du tycker är kul och intressant utan honom eller dissa tillbaks nån gång när ni bestämt nåt.

Det senare är egentligen inte ett alternativ jag förespråkar pga ganska barnsligt och okonstruktivt, men han håller ju själv på och fjantar sig en massa så om man vill få igenom en poäng kanske man bör tala hans språk. Dock skulle det förmodligen ta längre tid än att bara prata med honom rakt ut.

Vill han ha ett förhållande får han väl engagera sig. Vill han inte så får han ju säga det, är orättvist mot dig att du ska behöva anpassa dig en massa efter hans varanden och låtanden.

Spana också in:

du är ung, prioritera dig själv före en sur partner.
Säg att du tycker ni bara umgås på hans villkor och ah, prata om er relation därifrån

Eller så går du den fega vägen och börjar uppföra dig precis som han gör, och när han frågar vadfan du håller på med så svarar du något bra.
Sophianea:

Det är svårt att förklara situationen, men jag mår inte bra av det men jag vet inte om han klarar av att jag gör slut, vad ska jag göra???


Illa, illa...

Man ska verkligen inte vara tillsammans med en person bara för att han/hon inte klarar av att man gör slut. Men såklart vill man inte vara den som får en annan människa att gå ner sig ännu mer. Jag tycker synd om er båda.

Prata med honom om du inte redan har gjort det. Var tydlig.