Forumet - NEJ FAN

NEJ FAN

1022 0 41
Nu kommer de sätta upp byggställningar på vår balkong. Det står en jävla grävskopa och brummar nedanför. Vår balkong kommer inte få beträdas på någon månad. Samtidigt så kommer de låsa balkongdörren!! Ja, det är bra, för de tar bort räcket som gör att det är svårt att råka trilla ned från den. Men hur ska vi då vädra vårt sovrum? Det blir galet varmt i det här huset, det kommer knappt gå att leva i det!!!

Ska vi skaffa air condition? Kan man skaffa en billig sådan? Hur kyler man annars ned ett galet varmt hus, när man inte kan vädra i alla rum? VAD SKA VI TA OSS TILL?
Helvete
Helvete
Helvete

Spana också in:

Nintendo:

Vår lägenhet blir jättevarm men om vi öppnar balkongdörr/fönster så täcks allt av ett tjockt lager med pollen. Både jag och Tobbish är allergiska mot pollen.... :c


Skräpigt
isola:

Skaffa fläkt!


Har en bordsfläkt, kan ställa den vid öppet fönster och flytta ut sängen. Så överlever vi nog. Kanske.
Annars flyttar jag till mamma i en månad.isola:

Ring och klaga hos hyris också, de måste ju informera om sådant!


Gjorde just. Bovärden hade ingen koll på att de redan börjat här, ringde någon såndär fixargubbe som också är ansvarig för vårt hus, han sa också att "jaha, har de redan kommit dit. aja".
[mad]
De sa att de gett information i brevlådan men vi har inte fått någon! Eller vi fick för en månad sedan där det stod att de kommer komma hit, men det räcker ju inte!
Vi har också varmt! Man får hänga tyger över fönsterna så att det blir svalt och sköönt, vädra fungerar ju inte om det är varmt ute också.

Vaknade imorse av att ventilgubbar knackade på dörren, blev livrädd. Hatar att ha oinbjudet folk hemma, ville lägga mig ned på backen och avlida. Hade en puls på 348737 slag i sekunden, usch. [cry]