Forumet - Nej nu är det fan nog med invandrarna!

Nej nu är det fan nog med invandrarna!

13558 0 132
Vi har varit toleranta länge, men nu är det fan nog. Mot folket och politikernas vilja får nu stora anläggningar flytta i Åtvidaberg (nära mig) till förmån för migrationsverket och nya invandrare. Hotellägare tvingas flytta mot sin och politikernas vilja. En skola med idrottsinriktining blir av med fotbollsplaner och idrottsanläggningar mot skolan och politikernas vilja.

Sverige klarar inte av att ta emot fler! Vi anpassar oss redan för mycket! Nu är det fan nog! Vakna!


Åtvidabergs fd kommunfullmäktige, typ sosse eller nått) som avgått i protest mot invandringen som förstör staden skriver om saken här:

http://www.corren.se/nyheter/kinda-atvidaberg/las-hans-anderssons-avgangsbrev-7053047.aspx

Tamejfan förjävligt! Vakna Sverige. Det har gått för långt!!!

Spana också in:

Naturligtvis, man behöver inte vara raketforskare för att inse att Sverige tar emot fler än vad man klarar av att ta hand om. Naturligtvis är det också självklart fel att en myndighet kan köra över politiska beslut, skolor och företagsägare. Så ska det inte gå till. Men!, skyll inte problemen på enskilda individer, skyll inte på "invandrarna", det är inte deras fel. Det är inte någon individs fel. Rikta istället kritiken mot hur Sverige styrs. 
Klarar av och klarar av... de som kommer hit klarar inte av att bo i sina hemländer. Vi lever fortfarande mycket mer privilegierat än dessa människor trots att ett hotell får flytta och en skola får mindre utrymme. Tycker att det låter otroligt snålt (och omoraliskt!) att inte kunna avstå detta för att några människor ska få en dräglig tillvaro. Att staden "förstörs" av detta låter kränkande mot invandrare vars städer på riktigt och bokstavligt talat blivit förstörda. Förstår inte hur en inte kan känna en moralisk förpliktelse att dela med sig av det vi har här.. ingen har valt var den ska bli född.