Aviseringar
Rensa alla

Nej nu är det fan nog med invandrarna!


Besvikelse Mycket glad


   
SvaraCitera

jacob97: Kommunfulmäktige va inte 97a.

nej du. jag läste artikeln och tyckte kommunikationen var dålig, och den som hoppade av lät inget annat än som 1 liten kränkt kontrollfreak.  började inte helt plötsligt hata invandrare.


   
SvaraCitera
Bell
 Bell

Klarar av och klarar av... de som kommer hit klarar inte av att bo i sina hemländer. Vi lever fortfarande mycket mer privilegierat än dessa människor trots att ett hotell får flytta och en skola får mindre utrymme. Tycker att det låter otroligt snålt (och omoraliskt!) att inte kunna avstå detta för att några människor ska få en dräglig tillvaro. Att staden "förstörs" av detta låter kränkande mot invandrare vars städer på riktigt och bokstavligt talat blivit förstörda. Förstår inte hur en inte kan känna en moralisk förpliktelse att dela med sig av det vi har här.. ingen har valt var den ska bli född.


   
SvaraCitera

image_101.jpg


   
SvaraCitera
time
 time

Vakna själv, alla priviligierade länder bör ta hand om de som flyr från krig, brist på mat och rent vatten och dödsstraff. Vad är en idrottsplan jämfört med mänsklighet?


   
SvaraCitera
Bell
 Bell

Jag tycker dessutom att din rubrik är rasistisk då den antyder att det är människorna i sig som är problemet. Det är väl snarare politiken kring detta som enligt dig är ett problem. Eller är du rasist?


   
SvaraCitera
Bell
 Bell

Gött att han hoppade av sitt uppdrag förresten! Party Var ju en ganska positiv tråd detta ändå. 


   
SvaraCitera
Bell
 Bell

jacob97: Läs artikeln så fattar du varför man blir upprörd.

Man och man. Du menar du? 
Obs! Har läst artikeln. Jag blev också upprörd pga hans unkna åsikter.


   
SvaraCitera

Bell: . Tycker att det låter otroligt snålt (och omoraliskt!) att inte kunna avstå detta för att några människor ska få en dräglig tillvaro.

Skulle du resonera likadant om det var du som blev utkörd från din bostad för att invandrare skulle flytta in? Alla som kommer hit har dessutom inte skyddsbehov.


   
SvaraCitera

Aja men jag drar då tack för din här åren.


   
SvaraCitera

Finns ju två perspektiv som folk missar anser jag.

Först, faktumet att Sveriges invandring inte fyller något humant syfte.

För det andra, att politiker och medborgare inte ska bli överkörda av myndigheter. Som någon tidigare var inne på. Tror att det är få som hade tyckt om ifall migrationsverket körde ut dig från din bostad mot sin vilja till förmån för flyktingar.


   
SvaraCitera
Spyro

Hej Jakob97. Det finns en anledning till att Sverigedemokraterna växer och just nu så fick du veta anledningen. Du måste också tänka på att folket som kommer hit till Sverige inte är intresserade om vår kultur, inte om vår historia, inte hur vacker natur eller kallt/varmt väder vi har. Några kommer hit för att jobba men många kommer hit för bidragen.

Ett multikulturellt samhälle är en utopi. Ordet rasism betyder absolut ingenting i dagens samhälle. Rasism är ett ord som man alltid slänger upp när person man argumenterar mot håller på att vinna. Allas lika värde är något som sägs av självgoda personer som inte ens skänker pengar till tiggare, rädda barnen och samtidigt tycker att mördare och pedofiler ska dö. Folk kommer aldrig att prioritera annat folk över någon som dom känner. Om du nu kommer att lägga din röst på Sverigedemokraterna så kommer du att få höra av folk att du har dålig människosyn men de flesta kommer att skrika, kasta saker, ta bort dig från Facebook eller undvika att prata med dig på grund av dina åsikter. Sådant folk är hycklare och har världens största dubbelmoral.


   
SvaraCitera
Spyro

Spyro:
Hej Jakob97.  Det finns en anledning till att Sverigedemokraterna växer och just nu så fick du veta anledningen. Du måste också tänka på att folket som kommer hit till Sverige inte är intresserade om vår kultur, inte om vår historia, inte hur vacker natur eller kallt/varmt väder vi har. Några kommer hit för att jobba men många kommer hit för bidragen.

Ett multikulturellt samhälle är en utopi.  Ordet rasism betyder absolut ingenting i dagens samhälle. Rasism är ett ord som man alltid slänger upp när person man argumenterar mot håller på att vinna. Allas lika värde är något som sägs av självgoda personer som inte ens skänker pengar till tiggare, rädda barnen och samtidigt tycker att mördare och pedofiler ska dö. Folk kommer aldrig att prioritera annat folk över någon som dom känner. Om du nu kommer att lägga din röst på Sverigedemokraterna så kommer du att få höra av folk att du har dålig människosyn men de flesta kommer att skrika, kasta saker, ta bort dig från Facebook eller undvika att prata med dig på grund av dina åsikter. Sådant folk är hycklare och har världens största dubbelmoral.


   
SvaraCitera

Spyro: las lika värde är något som sägs av självgoda personer som inte ens skänker pengar till tiggare,

det ena behöver inte utesluta det andra. man behöver inte gå runt och kasta pengar på tiggare bara för att man inte tycker att de borde kriminaliseras eller arkebuseras ala 30-tal

Spyro: u måste också tänka på att folket som kommer hit till Sverige inte är intresserade

klart många är intresserade av att anpassa sig, pucko. många arbetar, studerar etc. de som inte kan pga anledingar lever på bidrag, precis som svenskarna.

Spyro: Sådant folk är hycklare och har världens största dubbelmoral.

nej. din logik är konstig. 

det heter btw intresserad av eller i. inte om.  eller är du en sån där invandrare som inte har lärt sig språket än? Förvirrad


   
SvaraCitera
Bell
 Bell

Arne Anka:

Skulle du resonera likadant om det var du som blev utkörd från din bostad för att invandrare skulle flytta in? Alla som kommer hit har dessutom inte skyddsbehov.

Du menar hotellet där elever skulle bo eftersom de gick på en viss skola? Jag är ganska säker på att dessa elever har "riktiga" hem att bo i, tillsammans med sina föräldrar. Tråkigt att de kanske inte får till det med den specialprofilerade skolan, men ändå, de är fortfarande sjukt privilegierade.


   
SvaraCitera