Forumet - Nej, nu ger jag Fan i det här

Nej, nu ger jag Fan i det här

3096 4 161
Av de någotsånär vuxna är det i det närmaste bara pantade människor kvar och vi går bara i en ändlös cirkel i våra såkallade diskussioner. Sidan har förmodligen slutat ge mig något för länge sedan och har med största sannolikhet en negativ inverkan på min hälsa, inte minst mitt blodtryck. Jag hoppas att inte personerna nämnda ovan förvrider sinnet på de nytillkomna impressionabla användarna alltför mycket i min frånvaro.

Ajöss!


Spana också in:


Nachac: Av de någotsånär vuxna är det i det närmaste bara pantade människor kvar och vi går bara i en ändlös cirkel i våra såkallade diskussioner. Sidan har förmodligen slutat ge mig något för länge sedan och har med största sannolikhet en negativ inverkan på min hälsa, inte minst mitt blodtryck. Jag hoppas att inte personerna nämnda ovan förvrider sinnet på de nytillkomna impressionabla användarna alltför mycket i min frånvaro.

Ajöss!


Men jfkjnrkjgndrkjgbnkfjbnkfj

Vem gav egentligen så mycket debattmässigt? Oavsett om man höll med eller inte. Säkert respekterades du även av dina motståndare.

När så många avreggar av de jag känt då jag först kom hit, känner jag att jag är närmare att göra det själv, och kanske blir det så snart. Men först vill jag gå på umträff. 

Åh, jag vill så gärna vara med på en umträff innan hela den krets som fanns här när jag kom hit har försvunnit! Det känns så sorgligt när ett sammanhang försvinner. Jag känner mig snart kapabel att starta en tråd om en egen umträff i Hässelby - det vågade jag inte göra förut, men det är jag snart redo att göra. Jag hoppas då att både du, Zymba, Fingerprints och andra oldies kan komma. 

Nachac då, jag tvivlar inte på att många kommer att sakna dig. Och jag tycker att det är rät tråd att skriva det i. Vad ska nu hända med debatterna. 

Du hade förtjänat att bli moderator innan du avreggade. Om du återreggar eller aktiverar ditt konto, så hoppas jag att du kan bli det.

thl*kt N.:

Nachac behövde man inte respektera, han respekterade sig själv tillräckligt mycket ändå. det var en sällsam man på så vis.
Jodå, visst har han självförtroende, men han är dock inte en robot, han har också känslor, så kunde väl inte skada om folk faktiskt skrev vad de uppskattade med honom efter alla denna tid. Han tillhörde oldiesarna och vad blir det nu av med hela kretsen som fanns här då jag kom hit. Vilka debatter ska man nu följa? Ja, du debatterar också väl, men var har nu tagit vägen med pk-hipster-vänster-feminismens främsta företrädare, ingen annan inklusive mig har orken att tala för den. Det känns så sorgligt.