Forumet - NEJ TILL DJURFÖRSÖK!!!!

NEJ TILL DJURFÖRSÖK!!!!

687 0 15
Nä nu jävlar... Det är så många djur varje dag, varje år, som plågas i djurförsök för oss människors skull. 2009 blev det dock förbjudet att sälja kosmetika som är testat på djur. Men vem fan vet om lagen följs? Och det pågår fortfarande tester i medicinskt syfte.
De håller på och skapar konstgjorda hudar som reagerar precis som djurhud. Men varför påskyndar de inte och producerar massa sånt så djuren slipper lida? Och varför kan inte fler människor ställa upp frivilligt i försök? Om vi vill ha någon medicin så ska väl vi få lida för att få det?
Alla måste dra sitt strå till stacken.
Men man ska för fan inte blanda in djuren, de små oskyldiga djuren som inte gjort oss något ont.
Nä fy fan...
NER MED DJURFÖRSÖK!!!!

Jag antar att jag inte är ensam om att tycka så.
Eller?
Jag är ganska säker på att du aldrig kommer att frivilligt bli testad, du inte har någon aning om vad som kommer hända. Du kanske vet vad det innehåller, om du har tur.

Lagen följs mer eller mindre, tänk bara på att man inte får sälja tobak till minderåriga. Den lagen följs inte alltid.

Vet du VILKA djur som det testas på?

Spana också in:

förstår veganer/vegetarianers moralpanik när det gäller djurförsök men det är ju bara äckligt när karnivorer dampar över djurförsök.

till skillnad från vanligt köttätande kan det ju finnas något som på något sätt går att likna en mening när det gäller djurförsök och förutsatt att något ska testas på en levande organism så finns det ju till skillnad från köttätande inte så många alternativ.

inte för att jag stödjer det på något sätt men försöker inte försvara min existens som karnivor.
kosjka:

förstår veganer/vegetarianers moralpanik när det gäller djurförsök men det är ju bara äckligt när karnivorer dampar över djurförsök.


Nja, beror väl lite på. Man kan äta kött där djuret har behandlats bra fram till slakten och dött fort; jag kan se hur man inte har några problem med det samtidigt som man har väldiga problem med att folk torterar apor dagarna i ända.

Sen är det ju väldigt olika beroende på vad ändamålet är. Jag är inte 100% emot djurförsök i medicinska sammanhang, i de fall där det faktiskt inte går att testa på andra sätt, men när det gäller smink o dyl är det bara helt sjukt i huvudet.
KingGurka:

Man kan äta kött där djuret har behandlats bra fram till slakten och dött fort;


jag ser inte hur det skulle vara mer problematiskt i försökssammanhang.

däremot ser verkligen inte ut på det här sättet idag(i stor skala) varken i västerlandets stora dödsfabriker och västerlandets labb.
kosjka:

däremot ser verkligen inte ut på det här sättet idag(i stor skala) varken i västerlandets stora dödsfabriker och västerlandets labb.


Nej, det klart, om man inte äter vilt eller från lokala smågårdar. Finns ju många som äter reducerat kött, t.ex. bara vilt och vildfångad fisk. Iofs är behandlingen av fisk vid slakt jävligt vidrig, men är ändå långt bättre än de månader av tortyr som djur utsätts för vid både uppfödning och djurförsök.