Forumet - Nej till mobbare .

Nej till mobbare .

957 0 58
Om Ni fortsätter mobba är ni sånna Idioter! Ni kan inte fortsätta förstöra liv!! De som mobbar är fåntrattar. om du mobbar nån så hatar jag dig nu och för all framtid! Du förstör liv genom att mobba!

Du kanske säger: 'du e fan BÖG' och tycker 'äsch han bryr sig inte' Men den personen gör ju det! Han kanske tänker: 'Tycker alla det? Är jag BÖG?'. En sån Komentar som 'Du e BÖG' kan leda till självmord!!!!
Du slösar LIV! Ett liv är inte nån jävla rutten skruttare ett liv är allt man har! och inget man bara går och förstör utan att bry sig!

Alla som är mobbare är de största idioter och noob man bara kan tänka sig!, de får folk att lida! kanske hela livet! De tycker de inte är värda nåt och slänger bort sitt liv och pengar på allkohol och till slut ligger de där på gatan och dör!

Om du har gjort något dumt, förstört ett liv utan att veta det, om du gett en sån komentar! Så ska du säga FÖRLÅT. Då kanske han får tillbaka fattningen och tänker istället: 'jag har ett liv och nån som tycker om mig ! jag ska leva tills jag dör' Seriöst det är sant! Så Snälla! Get that in your heads!

Mobbare förstör liv! innan du hört ordet av har det gått för långt !!

Image

Till och med nalle puh har stått emot. Alla kan stå emot mobbning!
Instämmer.

Dessutom vill jag tillägga att den genomrökta frasen "det man inte dör av, gör en starkare". Nej, herre Gud. Den största myten någonsin, och den som väljer att tro på det har inte upplevt dem dagar som kvävt en under ens barndom.

Annars kan man glädja sig över inskränkta typer som mått bra hela livet och är naiva nog att tro på det. Nåväl, mot mobbning!

Spana också in:

yeeeeee yoo go gööööörl!!

eller vad ska man säga. Ptja, mobbning är väl inte så bra. Men orka se allting i svart eller vitt. Vi är alla offer för omständigheter, mobbare som mobbad, mördare som mördad, våldtäktsoffer som förövare. aa! Fast så klart bra att bryta trenden, alltid bra om alla mår bra.
JKNUG:

Varför MER? Det är klart att de ofta mår dåligt, men deras beteende är åtminstonde inte försvarbart.


Man pratar ofta mer om mobbade, läser mer om mobbade men man läser inget om mobbade vad jag vet. Men mer hjälp kanske var lite fel skrivit men jag tycker i alla fall att man borde prata mer om mobbare än om mobbade.
Mobbare suck my balls, suck my balls...
Brothers and sisters, hear my call... let's unite and mash their balls to ashes!
MOBBARE RAUSE!
Vote Persistent for president! Because you're worth it!
® Persistent.

Min kampanj mot mobbing.
Lite väl mycket propaganda kanske, jag vet. Men ibland krävs det hårda tag för att människor skall förstå läget. [cute]

Skämt och sido, bra skrivet dude! Det är sådana som du som gör vår värld till en ljusare plats i allt elände.