Forumet - Neovletta

Neovletta

855 0 34
Hej,
jag tog ut min p-stav för en månad sen ungefär efter att jag hade haft den i ett halvår. det var för att jag inte hade någon sexlust alls kvar, fick finnar, humörsvängningar och gick upp 14 kg (!!!!) Nu ska jag börja med Neovletta som tydligen ska funka tillsammans med min medicin Lamictal. Undrar bara om ni andra har fått några biverkningar av Neovletta? Vill helst inte gå upp så mycket mer i vikt!!!
jag har inte gått upp i vikt av neovletta. Dock har jag fått mer sötsug under mens.
Första månaden jag åt dem hade jag mellanblödningar men sen när jag fick mens och den tog slut så hade jag inga blödningar längre. Sen var jag även väldigt trött första två månaderna. Och har fortfarande lättare till gråt än vad jag någonsin haft under hela mitt liv. Har alltid haft svårt för att gråta men nu kan tårkanalerna gå igång på ganska småsaker.
Men det här är ju hur det blev för mig. Du kanske reagerar helt annorlunda på neovletta, det är upp till varje person :)

Lycka till!

Spana också in:

mina bröst blev större
inte bara som jag kände utan kollar jg på bilder från förra somamren var de verkligen enorma. (okej, typ)

Fick dock ont i benen och någon månad hade jag mens i 5 veckor, så bad inte om förnyat recept. sen bytte jag till yasmin men slutade efter en månad pga trodde jag skulle dö.

Tack och hej.