Forumet - Nervös och osäker !!!??

Nervös och osäker !!!??

776 0 32
Jag kan inte sluta tänka på hur de ska gå på teori provet imorn, på något sätt tänker jag att ja borde klara det om ja klarat alla tester på trafikskolan men sen tänker ja om de kommer dom frågor som ja måste svara på som ja har haft svårast med och de är reaktionsträcka bromsträcka och ganska lite om miljö när de gäller bilen. släpvagnar bruttovikt osv. [sad] känns jätte jobbigt. vad kan ja göra nu sista dagen? borde ja vara orolig?[tired]

Spana också in:

lolliijan:

Man vet ju inte vad som kommer på den där jävla teorin de e de som gör mig till ett frågetecken just nu![mad]


du ska kunna frågorna så pass bra att om dom frågar dig samma sak om 2 år ska du kunna dom utan att tveka och utan att plugga. det är bra riktlinjer. folk som bara gör provet och sen skiter i reglerna borde skjutas
lolliijan:

Har hört att de inte e så bra dagen innan?


Why not? Då sitter det ju färskt!

Har dock inte tagit körkortet än, men har bl.a. traktorkort där det ju oxå är teoriprov på vissa delar av körkortsboken och haft körkortsteori som individuellt val och där klarade jag provet typ lika många frågor och lika många tillåtna fel, tror inte jag hade pluggat särskilt mycket före och hade dessutom satt dessutom bredvid ett ex som satt och petade på mig och försökte störa mig rent allmänt!

Så jag gissa på att du kommer klara det! [y]
lolliijan:

haha fan va bra! vad kom på dit teoriprov, kom de mycket om miljön och bilen, släpvagnarns bruttovikt tjänstevikt osv? vad kom det mest på?


Det va lite blandat. Mycket under kategorin "Manövrering av fordon". Asså om väjningsplikten gäller och för vilka den gäller om man kör in på en väg enligt en bild. Det är enkelt. Ta alternativet som är sämst för bilisten om du är osäker. Hela principen är uppbyggd på att man enbart ska ha skyldigheter som bilist.