Forumet - Netanyahu: Invandring hotar ”den judiska karaktären”

Netanyahu: Invandring hotar ”den judiska karaktären”

562 0 18
Fria Tider skriver:

:Publicerat 20 juli 2010 kl 05:50

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu fortsätter att skapa rubriker. I ett möte om ny immigrationslagstiftning sade han på söndagen att "en flod av illegala arbetare från Afrika" utgör ett "konkret hot mot den judiska karaktären i landet". Nu planerar man ett staket mot Egypten.

För ett halvår sedan besökte Netanyahu ett område nära gränsen mot Egypten för att se över möjligheterna att bygga ett staket för att hålla borta den illegala invandringen, skriver Haaretz.

- Ett lands gränser ska inte kunna penetreras, det är ett nationellt säkerhetshot, sade Netanyahu, som såg staketet som ett sätt att stänga ute terrorister. Vi tror på självständiga stater till alla!

Men Netanyahu såg också ett demografiskt hot i den höga illegala arbetskraftsinvandringen från Egypten. Afrikansk illegal invandring var ett ”konkret hot” mot ”den judiska karaktären”, hette det.

I läsarkommentarerna till Haaretz artikel frågar sig signaturen Von hur ADL skulle ha reagerat på ett sånt här uttalande. ADL är en judisk-amerikansk organisation som kan jämföras med svenska Expo/Svenska Kommittén Mot Antisemitism. Precis som sin svenska motsvarighet är organisationen inriktad på att motarbeta och skandalisera all form av ”etnisk” nationalism, utom just den judiska.

”The ADL would call this racist ideology if anyone else said it”, skriver Von.


http://www.friatider.se/netanyahu-invan​​​drare-hotar-den-judiska-karaktaren

Vi kan sammanfatta med detta att Israel ser bara efter sitt eget lands intressen och med tanke på att Bonnier koncernen (Judar) som äger svensk massmedia motarbetar svenskarnas intressen genom medial manipulation och filtrering samt samarbete med kommunisterna vänstern, att det vore ett stort misstag att se Israel som en allierad till Sverige som de naiva Israelkramarna SD gör.

Nationaldemokraterna vill sätta kraftig press på USA att avbryta och dra tillbaka sina styrkor från Irak och Afghanistan och all annan olaglig intrång på andras territorier och mänskliga rättigheter.

Spana också in:

:

Arazoid: Nationaldemokraterna vill sätta kraftig press på USA


:

Nej, jag menade mer att denna "kraftiga press" från ett par NDare i Sverige egentligen kommer vara som en piss i havet. USA kommer antagligen inte ens få nys om den, än mindre bry sig något om den.


Vad vet du egentligen om vår förmåga som land att påverka? Som det ser ut nu så har vi naturligtvis inte kunnat göra speciellt jävla mycket med tanke på att dom politikerna som styr landet är samma sorts politiker som styr i övriga Europa, dvs dom ryggradslösa som följer globaliserings strömmen. Nu på senare tid har vi sett en förändring i rätt riktning, och det framgår bland annat på Frankrikes President Nicolas Sarkozy som lagt fram Burka och Niqab förbud i offentliga platser, och nu är en lag på ingång som går ut på att invandrare som på något sätt hotar statstjänstemän riskerar att få sitt franska medborgarskap indragen.
Judiska Bonnier är nästan en universal marknads företeelse i Sverige, när du köper en tidning eller en bok så är det stor risk att den är utgiven av Bonniers bokförlag. Nu menar jag inte att man ska sluta köpa saker bara för att det är Bonnier, det är i princip omöjligt. Jag vill bara påpeka att man inte ska underskatta tanken på att Israel har stor makt i västvärlden, inte minst Sverige.
Lär dig citera..

Arazoid:

Vad vet du egentligen om vår förmåga som land att påverka?


Uppenbarligen mer än dig. Sveriges befolkning går att rymma i en storstad i USA. Än viktigare är vår handel med USA. Utan handel med USA hade både vår export och import sjunkit avsevärt och vi hade fått mycket sämre ekonomi inom landets gränser. Sämre ekonomi = sämre välfärd. Sämre välfärd = folket sparkar ut regeringen med huvudet före.

Slutsats: Jiddrar du med USA så får du bajsmacka.

Arazoid:

Nu på senare tid har vi sett en förändring i rätt riktning, och det framgår bland annat på Frankrikes President Nicolas Sarkozy som lagt fram Burka och Niqab förbud i offentliga platser


Oj herregud vilken politik med ryggrad. Man blir ju riktigt imponerad!!! [bigcheers]Ska Niclas Sarkozy förbjuda allt med USA i Frankrike snart också eller? Eller hur kopplade du samman vår förmåga som land mot USA med Niqab- och Burkaförbudet i Frankrike?

Nu ska vi banne mig ta i med hårdhandskarna och visa de förbannade jänkarna vem de har att göra med![mad][mad] Vi totalförbjuder Peanut butter och McDonald's... på offentlig plats! [badgrin][rolleyes]

Mulder:

Rättelse: Ingen svensk som röstar på vänsterblocket eller nazisterna, gillar Israel. Alla andra gillar den lilla klicken av civilisation i barbariets kontinent.


Word up.