Forumet - neutrogena visibly clear

neutrogena visibly clear

471 0 2
Jag har inga produkter till min ansikte men har tänkt köpa några av neutrogena visibly clears produkter men undrar om dom är bra eller om jag borde köpa några andra produkter. Problemet med min hy är att jag har massa pormaskar på hakan, över munnen, på näsan, över och mellan ögonbrynen och lite finnar i pannan. Mina kinder och mitten av pannan är helt fläckfria och huden där är fin och slät så jag undrar vilka produkter som skulle passa min hy av dom tre olika serierna i neutrogena visibly clear.
Dom tre serierna jag syftar på är:
1. Pink grapefruit
2. Blackhead eliminating
3. Pore and shine
Själv tror jag att blackhead eliminating skulle passa min hy men jag kan inget om sånt här och undrar vad ni tror och om ni har provat någon eller några av produkterna och kan rekommendera dom eller inte.
Till att börja med vill jag säga att jag verkligen inte är ett proffs, men jag har stooooor erfarenhet när det kommer till hudvårdsprodukter; jag har testat det mesta. I alla prisklasser.

Jag använde mig av Neutrogena Visibly Clear innan jag började med dyrare märken, och ärligt talat är det ren och skär skit. Det irriterar huden, gör ingen skillnad alls och lämnar din hud i ett ännu värre läge än när du började med produkten om du slutar använda den.

Om du vill ha ett bra råd att rätta dig efter kan jag ge dig detta: håll dig borta från allt som går att hitta i matvarubutiker som t.ex ICA eller Coop (alltså Nivea, Neutrogena, Lóreal osv). Varför? För att dessa helt enkelt inte gör vad de utlovar. De gör det när du först brukar dem, men om du av någon anledning skulle sluta använda produkterna kommer din hud att bli mycket värre än innan du började med produkten. Din hud blir så att säga beroende av de där billiga märkena om du börjar använda dem. Tumme ned

Jag föreslår att du spenderar några extra kronor och slår till på ett märke som du verkligen vet funkar. Jag kan varmt rekommendera produkter från Dermalogica - de är helt underbara! Definitivt värt det något saftiga priset.
www.dermalogica.se 

Jag rekommenderar speciellt en slags pulver som förvandlas till en skrubb när du blandar det med vatten i exempelvis duschen eller vid ansiktstvätt. 
http://www.dermalogica.se/daily-microfoliant/Content