Forumet - Ngn kunnig person?

Ngn kunnig person?

425 0 10

Spana också in:

Jo förlänge länge sen i ett land där det bodde judar så fanns det en jude som inte ville vara jude, så han bildade kristendomen o sen blev han dödad, sen 600år senare så var det några nissar som tänkte "vafan det här är tråkigt" så dom startade Islam för att kunna ha nåt eget "unikt". och på den vägen var det [no-no]
Abraham , frid vare honom, var en Profet. En man som Gud sände. Han fick många barn varav två söner flyttade till två olika länder. Ena sonen i Israel, den andra i Arabhalvön. Iallafall, så kom det flera Profeter, frid vare dem, i Israel, vars stamfader var Abraham, frid vare honom. Och det kom en Profet, frid och välsignelser över honom, i Arabhalvön, vars stamfader var Abraham, frid vare honom.

Alla Profeter har haft släktband med varandra. Från den första Adam(as) till den sista Muhammed(saw). Vilket betyder vad? Gud har gett alla samma budskap, gett alla samma tro. Det finns endast en rättfärdig religion, det är den där man dyrkar Gud och inser sanningen. Att Gud inte slutade sända sändebud med Moses(as) eller Jesus(as), att Gud sände det sista sändebudet runt år 600, Muhammed(saw).

Vad är din religion? Islam=Fred
Vad är du? Muslim=Underkastare till Gud

Det är vad dessa ord betyder.