Forumet - Ngn med skilda föräldrar?

Ngn med skilda föräldrar?

3950 0 52

Spana också in:

mickizmood:

hur bra som hels


tror jag inte

mickizmood:

bara nu


nej, det har antagligen varit under en längre tid. Dina föräldrar tycker helt enkelt inte om varandra så mkt längre. Acceptera det. Och jo, jag förstår precis hur du känner, förstår bara inte varför du gör. onödigt.
Jag känner ytterst få som inte har skilda föräldrar. Mina gjorde det när jag var typ 9-10. Självklart tyckte jag inte att det var så roligt just då, men nu i efterhand så tycker jag att det var det bästa som kunde hänt. Jag träffade min pappa oftare efter det, då han är säljare och reser väldigt mycket, eftersom han inte kunde förlita sig på att mamma var hemma och tog hand om mig och min bror. Min mamma gjorde en stor personlighetsförändring och blev en mycket roligare människa.

Så torka tårarna och sluta tramsa. Världen kommer inte att gå under.
Mina föräldrar skilde sig när jag var sex år. Tog det väl rätt hårt då och tyckte att det var jättejobbigt att flytta emellan. Men skulle nu verkligen inte vilja att mina föräldrar skulle flytta ihop igen och ser skilsmässan som en rätt positiv sak.

För mig var det både positivt och negativt. Jag kom närmre min far och började så småningom bo där nästan hela tiden. Min pappas flickvän är en jättesnäll kvinna och vi fungerar bra ihop. Min mor och jag däremot gled bara ifrån varandra och jag har väl inte direkt trivits så bra i hennes nya familj.

Åtta:

Min mamma gjorde en stor personlighetsförändring och blev en mycket roligare människa.


Min mamma gjorde en stor personlighetsförändring och blev en mycket läskig människa.

Det finns ju en anledning till att dina föräldrar bestämt sig för att separera, försök se det så istället. Hade du föredragit att de fortsatte att bo ihop men var olyckliga och bråkade hela tiden framför att ha dem separerade och ganska så glada?
Mina föräldrar skilde sig för åtta år sedan, jag var då 13 år. Det var förjävligt, jag hatade det. Eftersom att de jämt och ständigt bråkade så tänkte jag att det kanske skulle bli bra ändå, man skulle ju slippa all den skiten. Hade dock fel, människor kan bråka utan att bo under samma tak. Den dagen min pappa förlorade sin fru, förlorade även jag min mamma.
The End.