Forumet - NHL top10 roliga och underbara händelser!

NHL top10 roliga och underbara händelser!

74 0 23
Har samlat ihop en lista här med vad jag tycker är NHLs roligaste händelser de senaste decennierna.

10. Dominik Hasek vet nog inte vad han startar här. Tänk vad en liten handske kan ställe till med!9. Hextall känner för lite hämnd efter en ful på-åkning från Chelios8. Curtis Joseph gör nog en av NHLs snyggaste räddningar genom tiderna.7. Har du någonsin sett en flygande målvat? Om inte, varsågod, här är Neil Little!6. En klassisk fight mellan Patrick Roy och Mike Vernon5. Torontos målvakt Cujo tappar greppet och vill diskutera lite.. och ja.. det ser ju rätt komiskt ut!4. Alla vet att Patrick Roy är en slagskämpe.. bara det borde avråda Dominik Hasek från att totalt skämma ut sig xD3. Detta är första gången och ända gången jag har sett en frivolt på is. Riktigt snyggt!2. Garth Snow i Flyers visar att han verkligen är en retsticka. Se bara så sugen han är på att ge sig in i fighten. Och ja.. det får han ju tillslut.. mot andra keepern Shields.1. Det må vara en av NHLs mest iscensatta fighter mellan Emery i Ottawa och Biron i Buffalo. Men den är underbar! Jag kanske känner så för att jag var på plats när det hände, men ändå.

Spana också in:

Många härliga filmer där och många fina minnen. Hextalls hämd är underbar. Och fighten mellan Roy och Vernon hade jag glömt, kul att se den igen! Tack!

Hoppas det är okej för dig att jag fyller på med några av mina favoriter de senaste åren:Wallins självmål i öppet mål.Dion Phaneuf blir lite smått förnedrad.Okej, pucken studsar precis när han ska lägga in den så det ser väl roligare ut än vad det egentligen är men på nåt sätt så sammanfattar den där händelsen hela Stefans NHL-karriär. Stackarn hade alltid marginalerna emot sig.

Relativt nya händelser allihopa så alla som följer NHL har väl sett dem i något sammanhang de senaste åren men kul är de!
Nate:

Hoppas det är okej för dig att jag fyller på med några av mina favoriter de senaste åren:


Självfallet! Alla får posta sina favoriter!

davvelito:

Den jag menade.[party]


Om du har tid och ork får du gärna posta några höjdpunkter som du tycker är värda att se!

mastodontfilmsMats:

Hockey är ju underbart kul, och tänk vad mycket det bidrar till samhället


Det bidrar väldigt mycket till samhället i länder där ishockey är stort.
Diabolus:

Du ser ju på Emery hur han skrattar och bara gör det för showens skull.


Han kan väl garva iaf? Har du aldrig sett två st bråka på riktigt fast en bara asgarvar medans den andra är assur?


Diabolus:

Btw, moget att söka på sitt eget namn på forumet? haha!


Vem gör inte. ;P
emery:

Han kan väl garva iaf? Har du aldrig sett två st bråka på riktigt fast en bara asgarvar medans den andra är assur?


Klart han kan. Men hur många hockeymatcher har du sett där målvakterna åka från sina kassar, skrattar, och sedan slåss? [surprised] Jag har kanske missat nått!

emery:

Vem gör inte. ;P


Jag..