Forumet - ni med Anorexi

ni med Anorexi

1662 0 30

Spana också in:

Avocado:

När jag hade anorexia var man ju ständigt sötsugen i början och kolla bilder på datan av godis/bakverk samt glodde på godishyllan i affärerna, haha. Patetiskt egentligen.


Haha, det där minns jag! Jag kollade runt på receptsidor, satt och läste igenom recepten noga ... vad de innehöll, föreställde mig hur det skulle smaka. Drömde om mat, fantiserade om mat, lol. I affären gick jag in och glodde länge och väl och gick ut med enbart lite Cola Zero i kassen.
uppenbar:

Drömde om mat, fantiserade om mat, lol. I affären gick jag in och glodde länge och väl och gick ut med enbart lite Cola Zero i kassen.


samma här.. eftersom man inte tillät sig själv att laga/äta av recepten man hitta så gjorde man det till resten av familjen. OCH EXTRA FETTIGT! haha. [cute]
Frågade också alltid min bror om han ville ha nåt från affären, på så sätt fick jag kolla på det goda och få motion.
Fy fan för anorexia! [shake] Villa aldrig tillbaka.
i början.. i början sökte jag på "godis", "choklad", "fet gräddig bakelse" osv på google. Bara för att kolla och plåga mig själv. Men sen kom man över det. Rädslan blev så stor, jag hann inte tänka efter om det såg gott ut eller inte. Jag kunde inte vistas i samma rum som en kaka eller bulle. Bara flydde. Ut för att jogga, till mitt rum för att städa. Tja.. sugen var jag kanske om jag tänkt efter, men som sagt översteg rädslan.
Har inte anorexia men jag har aldrig kännt av ett sötsug faktiskt.
Min mamma (ett fuckin' hälsofreak) bannlyste godis och sådan skit (dvs snacks och bullar osv) tills jag var 12. Sedan dess har jag la ätigt något när jag varit på kalas men inget ver. Åt inget under 07 och inget hittils heller.