Forumet - Ni skall icke förtrösta

Ni skall icke förtrösta

454 0 32
För ca fyra år sen då jag för första gången skapade mig ett namn här på UM trodde jag aldrig att jag skulle bli den jag blivit. Jag spenderade hela min sommar framför UM och lade ner mitt liv mer eller mindre. Det var i åttan och tonårsdepressionen var ett faktum. Aldrig kunde jag då i min vildaste fantasi tro att jag skulle våga åka iväg till ett främmande land i ett år helt ensam. Men nu gör jag det, till andra sidan jorden dessutom. På måndag åker jag till Nya Zeeland och kommer hem i maj!

Så alla fjortonåringar där ute som tror att ert liv kommer stanna där det är nu eller bara bli värre, tänk på mig! Jag har på något mirakulöst sätt tagit mod till mig att resa iväg.

Okej, det enda jag vill säga med den här tråden är nog egentligen bara att jag faktiskt gör något av mitt liv och tycker att alla andra också ska göra det för det är så värt. Eh...tror jag. Fan, jag var ju bra på att göra trådar förr i tiden. Aja, tror inte att någon kommer ihåg mig här längre. Men ni nybörjare ska veta att jag faktiskt haft mina glansdagar här på UM! Men nu har jag förflyttat glansdagarna till det verkliga livet. Ja tänk, så kan man faktiskt göra.

HEJDÅ!!
[cute]

Spana också in:

dazed_and_confused:

struntprat, undantaget som bekräftar regeln osv


tsss du är bara avundsjuk


Buddah:

Kristna fanatiker?


förhoppningsvis inte. Nä, dottern lyssnar på marilyn manson och sånt

Gaash:

Vad kul! Men du kan väl fortfarande vara medlem här på um? O:


sjeeelvklart!


Åtta:

Förstår inte varför folk tror att UM och IRL måste vara ömsesidigt uteslutande.


det måste inte vara det, men det är det nog för många..

ohfckyou:

åh, vad kul! skulle också vilja flytta bort ityp ett år.


gört!
Åtta:

Förstår inte varför folk tror att UM och IRL måste vara ömsesidigt uteslutande.


+1

HEMLIGHETSFUL:

det måste inte vara det, men det är det nog för många..


+1

kul för dig hemlighetsful :). själv ska jag också göra saker av mitt lilla liv. behöver dock gå till en psykolog först o få reda på varför jag inte kan binda mig till någon. kan inte skapa riktiga relationer. varken på internet eller irl :S

tror en händelse i min barndom har ganska stor inverkan här