Forumet - ni som är 169, 170 cm!

ni som är 169, 170 cm!

14128 0 135
Hej,

jag är inlagd på ett behandlingshem för ätstöringar ( nämner inte vilket, men det är inom sjukvården alltså inget privat som capio etc. )
jag är 169 cm, och för att ha bmi 19 så är min målvikt vid 54 kg.
jag har gått upp en hel del sen jag kom hit, och känner mig så ovan vid min kropp. jag försöker att inte lita på min kroppsuppfattning. när jag var normalviktig och inte hade anorexi så låg jag runt 52 kg har min mamma sagt. jag är så osäker.
så tänkte kolla med er som har samma längd? hur "ser" 54 kg ut?hade varit så tryggt att höra ifrån en frisk person, för dem jag hör av är dem som jobbar här, vänner eller familj. visst litar jag på dem, men somsagt är det lättare att ta tills sig från någon som man inte känner väl.
jag har pratat m läkarna här och vi har en målvikt på 50-52 till att börja med men sen ska jag nog gå upp till 54 förr eller senare. vet att min kropp mår som bäst då. jag vill och ska bli frisk men är samtidigt rädd. rädd för att gå upp och vara missnöjd. men jag har hoppet kvar, jag ska bli frisk!

Spana också in:

nu är jag inte 170, är 176 men jag vägde 50 kg för några månader sedan, såg ut som ett skelett, börjat käka medicin sedan dess som hade biverkning att man gick upp i vikt, väger 64 kg nu och ser inte ut som ett skelett längre [y] (JAG KAN NU FÅ EN DUBBELHAKA OM JAG BÖJER NER HUVUDET, KUNDE INTE DETTA INNAN! [n])
tjej91:

hur "ser" 54 kg ut?


skulle kunna leta upp bild på mig vägandes 52 kg och 170 lång
men nej. Jag såg benig ut. lite som en älgkalv. visst, hade snygg platt mage osv men jag kunde knappt göra något för ben stack ut överallt och jag såg knotig ut. Nu har jag kommit upp runt 60 och i denhär vikten är jag snyggare än jag var då. 50-55 kg till 170 cm är fortfarande långt ifrån tjockt. oavsett benstomme. Fortsätt kämpa och lycka till! [love]