Forumet - ni som är 169, 170 cm!

ni som är 169, 170 cm!

15610 0 135
Bruttan:

Det är väldigt smalt .. jag är lite mullig men inte tjock är 170 och väger 65 (tränar också så lite muskler är det också) om jag vägde 60 skulle jag vara väldigt smal tycker jag.


Låg tidigare själv på 60, brukade alltid vara hyfsad nöjd med min kropp, men sen fick jag för mig att jag skulle gå ner lite och mitt mål vad 55 först, men efter jag uppnådde 55 så bara fortsatt att äta ca. 500 kalorier varje dag, vet att det inte är bra och att jag har ett problem, men det blir som en ond cirkel.

Spana också in:

tjej91:

tack för era svar! ligger på 52 just nu. är inlags för andra gången. men nu är jag påväg, mot det friska!
vägde 43 när jag kom. så har kämpat. nu gäller det att hålla i, och acceptera sin kropp. det kommer ta tid, men jag ska klara det-
tack för era ord.
kram!


det var du som startade tråden va? jag har läst igenom den flera gånger, jag är som du, 1.70 lång och har också som mål att gå upp i 54 men är jätte orolig att det ska vara för mycket. hur lång tid har det tagit för dig att gå upp i vikt?

tjej91: Hej,

jag är inlagd på ett behandlingshem för ätstöringar ( nämner inte vilket, men det är inom sjukvården alltså inget privat som capio etc. )
jag är 169 cm, och för att ha bmi 19 så är min målvikt vid 54 kg.
jag har gått upp en hel del sen jag kom hit, och känner mig så ovan vid min kropp. jag försöker att inte lita på min kroppsuppfattning. när jag var normalviktig och inte hade anorexi så låg jag runt 52 kg har min mamma sagt. jag är så osäker.
så tänkte kolla med er som har samma längd? hur "ser" 54 kg ut?hade varit så tryggt att höra ifrån en frisk person, för dem jag hör av är dem som jobbar här, vänner eller familj. visst litar jag på dem, men somsagt är det lättare att ta tills sig från någon som man inte känner väl.
jag har pratat m läkarna här och vi har en målvikt på 50-52 till att börja med men sen ska jag nog gå upp till 54 förr eller senare. vet att min kropp mår som bäst då. jag vill och ska bli frisk men är samtidigt rädd. rädd för att gå upp och vara missnöjd. men jag har hoppet kvar, jag ska bli frisk!

Jag är 169 cm lång och väger 44 kg hur mycket vägde du när du blev inlagd?