Forumet - Ni som är här - SKRIV!

Ni som är här - SKRIV!

4883 0 84

GODKVÄLL!

Det var helvetios vad dött det var här ikväll. Är väl iofs bara jag som sitter själv hemma här en Lördagskväll... Men kanske inte, någon som är här och är aktiv och inte bara inloggad?

AA har druckit alkohol, därav sämst trådar. Men det är trådar det också!

Spana också in:

Är ledsen men glad på samma gång, Kommer typ inte vara i skolan den här veckan utan på måndag.... Så kommer inte kunna sen en som jag gillar :( Men alla i klassen ska i alla fall åka och paddla 2 nätter 3 dagar. :) Men kommer paddla med en lärare som jag inte gillar. >:(

Sitter och tänker på det nu :/ 


Cutenessoverload: Är ledsen men glad på samma gång, Kommer typ inte vara i skolan den här veckan utan på måndag.... Så kommer inte kunna sen en som jag gillar :( Men alla i klassen ska i alla fall åka och paddla 2 nätter 3 dagar. :) Men kommer paddla med en lärare som jag inte gillar. >:(

Sitter och tänker på det nu :/

Nu kan det vara så at jag fått i mig litdte för mucket jäger, men menar du att ni ska på läger? Ledsen över det?

Gruvan: Nu kan det vara så at jag fått i mig litdte för mucket jäger, men menar du att ni ska på läger? Ledsen över det?
Nä, det är en sak som alla 8:er gör i början av skolåret som blir betygsatt, så vi ska paddla hela dagen och sen slå läger, vi ska paddla längst en kanal. Mina syskon sa att det var skit kul! :D (nja det är ju de med killen som jag är "ledsen" över för jag har precis lyckats få hans uppmärksamhet... :/ )

Cutenessoverload: Nä, det är en sak som alla 8:er gör i början av skolåret som blir betygsatt, så vi ska paddla hela dagen och sen slå läger, vi ska paddla längst en kanal. Mina syskon sa att det var skit kul! :D (nja det är ju de med killen som jag är "ledsen" över för jag har precis lyckats få hans uppmärksamhet... :/ )
Aha, men fan är inte han med på paddlingen då? Eller går han i en annan klöss/årskull?