Forumet - Ni som är under 20 år: ta ej psykofarmaka(tex SSRI)

Ni som är under 20 år: ta ej psykofarmaka(tex SSRI)

3775 1 73
Hej Ungdomar.
Jag fick sertralin när jag var 15 år mot "tvångstankar" efter att jag berättat att jag var utseendefixerad(tyckt att jag såg mycket yngre ut än andra i min ålder).

dag är jag mellan 25-28 och kan säga att denna medicinen har förstört mitt liv, den kan kanske hjälpt mig, att jag brydde mig mycket mindre om saker och ting allmänt, men den gav mig långsiktiga biverkningar i form icke fullständig pubertet, min intelligens är sänkt, har gjort dumma saker under behandlingen som jag annars inte hade gjort tack vare att man bryr sig mindre om konsekvenser, sexuel dysfunktion mm.

Det ni ska veta är att trots att psykofarmaka mediciner har funnits i mer än 60 år, så finns det ingen som helst vetenskaplig bevis att dessa skulle hjälpa människor, och kemisk obalans som psykiatriker brukar prata om är en lögn som läkemedelsbolag har hittat på för att sälja sina mediciner.

Nu säger jag inte att alla som tar dessa preparat kommer få långsiktiga biverkningar, men eftersom de enligt vetenskapen verkningslösa, så är det inte värt att ta riskerna och börja/fortsätta ta de.

Rekommenderar dessa dokumentärfilmer som visar hur ruttna psykiatrin och läkemedelsbolagen är egentligen:
https://www.youtube.com/watch?v=1mlZi5iF0YU

https://www.youtube.com/watch?v=Y2CN...13BB952862DE80

Meningen är inte att skrämma upp er, meningen är att inte fler ska drabbas av det jag drabbades, att ingen ska behöva lida av det jag lider idag. 

Kom ihåg: Att må dåligt(tex ha ångest, depression) är normalt och de flesta människor drabbas någon gång av det. Man ska behandla då grunden till problemet(tex näringsbrist, ändra levnadsvanor, kbt osv) och inte dölja symptomen.

Ta hand om er och akta er för onödiga mediciner(rävgifter)

hasse2323: Det ni ska veta är att trots att psykofarmaka mediciner har funnits i mer än 60 år, så finns det ingen som helst vetenskaplig bevis att dessa skulle hjälpa människor, och kemisk obalans som psykiatriker brukar prata om är en lögn som läkemedelsbolag har hittat på för att sälja sina mediciner.
du är fullständigt full av skit, och allt du gör genom att posta dessa fullständigt ogrundade uttalanden är att avskräcka folk från att söka hjälp för sina problem. du är en vedervärdig människa, och världen skulle klara sig alldeles utmärkt utan dig.

Spana också in:


player one:
du är fullständigt full av skit, och allt du gör genom att posta dessa fullständigt ogrundade uttalanden är att avskräcka folk från att söka hjälp för sina problem. du är en vedervärdig människa, och världen skulle klara sig alldeles utmärkt utan dig.
Vem som är fullständigt full av skit och vedervärdig människa kan man avgöra av ditt inlägg...
1. Var har jag avskräckst folk från att söka för sina problem?? Menar du att mediciner är det enda som hjälper mot psykiska tillstånd?? 
2. Ogrundade uttalanden?? Varför besvarar du inte mina uttalande med grundade uttalande då???
 Läs bla detta:
http://www.madinamerica.com/2014/01/psychiatry-based-valid-science/
http://www.dagensmedicin.se/nyheter/stridbar-professor-debatterar-psykofarmaka/
http://www.mynewsdesk.com/se/kommitten_for_manskliga_rattigheter/pressreleases/saettet-att-saelja-psykofarmaka-aer-att-saelja-psykisk-sjukdom-802104
http://www.mynewsdesk.com/se/kommitten_for_manskliga_rattigheter/pressreleases/psykiatrins-totala-ovetenskap-avsloejad-med-media-som-medloepare-779987


har alltid vägrat dylikt även om jag varit frestad när jag var deprimerad, men det har bara känts så onaturligt och fel, någonting som behandlar symptomen är alltid sämre än någonting som behandlar orsaken..

jag är ganska övertygad om att ett sundare leverne med ordentlig styrketräning osv skulle göra mer för de flesta som ges ssri, än vad ssri gör.

EDIT: skrev det utifrån depression, KBT kan väl med fördel användas för sådana "fix idéer/halvpsykoser" som alla människor kan få/har.