Forumet - Ni som arbetar - Saknar ni skolan?

Ni som arbetar - Saknar ni skolan?

6578 0 36
Hellow!

Ni gamlingar som för ett tag sedan gått ur skolan och nu befinner er i arbetslivet, saknar ni skolan?

Jag saknar den som fan emellanåt. Sitta och "chilla" med jävligt fina klasskamrater. Ta sovmorgon när man kände för det. Lyssna och koncentrera sig när man ville det!

Har haft en jävla tur med klasser, har varit oförskämt bra! Högstadiet var bäst.

Saknar ni också skolan?

Spana också in:


Buddah: Kan ibland sakna gymnasiet ibland, var som ett vuxendagis för min del. Man brydde sig när det passade, satt och tjötade med folk etc.
Exakt! Skål

S3ON: Kan man väl för övrigt göra på en arbetsplats också, gäller bara att hitta rätt arbetsgivare!
Haha jodå, går säkert! Dock inte på mitt jobb, börjar man 07.00 så börjar man fan-imig- 07.00 Blink
Då man jobbar i producerande industri så är det inte så lämpligt att inte hålla tiderna, blir rätt lätt stopp och kaos om man smiter så att säga!

Kanske saknar gymnasiet lite, mycket håltimmar och lätta jävla uppgifter, långa kaffe och rökraster i solen, en massa söta tjejer, möjligheter att visa sin bristande biljardkunskaper, tjöta med folk, ingen big dealjävel om man försov sig osv.  

Men också: dåligt med pengar, drygskåp till lärare, en massa tid vid trötta datorer och halvhjärtad husmanskost fem dagar i veckan.

nej. bodde 4 mil från min gymnasieskola och kunde inte ta sovmorgon när jag kände för det etc, var tvungen att vara kvar i skolan till 15 även om jag slutade 11 eftersom det inte gick någon buss till min ort förrän då. kunde inte ta sovmorgon när vi började 11 heller eftersom den sista av de två bussar som går på morgonen går halv åtta. saknar inte min klass eller uppgifterna heller, särskilt inte muntliga redovisningar. kan dock sakna att ha svenska och religion... åren innan gymnasiet har jag förträngt