Forumet - Ni som ej bor hemma, hur ofta pratar ni med era föräldrar?

Ni som ej bor hemma, hur ofta pratar ni med era föräldrar?

2216 2 35
Jag ringer mina föräldrar som minst en gång i månaden, eller ibland kanske lite längre ifrån än så. Men oftast blir det väl en gång i veckan/varannan vecka. Min sambos föräldrar däremot får spel om han ej svarar VARJE DAG då de ringer (de bor ganska nära oss, mina föräldrar typ 150 mil ifrån) och tror att vi är döda. Är det normalt?

Edinburgh: Flyttade hemifrån för ca 5 år sedan. Försöker höra av mig på ett eller annat sätt någon gång i månaden för att hålla mig uppdaterad om deras liv och vice versa, typ.
Ah, det känns mest normalt tror jag. Liksom min sambos pärom har nyckel till lägenheten och det får inte jag ha p.g.a. att de ska ha den och de bor inte ens här. Min sambo vågar ej be sin mamma om nyckeln för hon skulle bli sjukt sårad, jag hade en innan men tappade den i en brunn för aslänge sedan nu...

Alltså han är ej en sådan morsgris som jag får det att låta som nu, han har väl bra relation till sina päron egentligen, de bryr ju sig och både honom och mig, mer än mina egna. Min far har sagt till hans far att han ej skulle bry sig om jag blev våldtagen och mördad (var hemlös ett tag) för då var det "mitt val". Då flippade min sambos pappa ur totalt.

Spana också in:


Geigerzähler: 2-3 dagar i veckan
men det varierar asmkt mellan veckorna.
flyttade hemifrån för snart 7 år sedan och min moster har pikat mamma för att hon brukar ringa så ofta, så efter det ringde hon mer sällan, innan var det i princip varje dag. tycker om att prata med henne, men är dålig på att ringa själv om det inte är något särskilt. pappa och jag pratar mindre ofta, typ en gång i månaden kanske.