Forumet - Ni som har dumpat någon..

Ni som har dumpat någon..

621 0 26
Jag vill veta hur den som gör slut tänker. Om den som gör slut fortfarande har känslor kvar, kan den bara gå vidare ändå då utan att ha kontakt med sitt ex?

Min pojkvän gjorde slut för 1,5 månad sen. När han gjorde slut sa han att han fortfarande hade känslor kvar och det sa han någon vecka efter också, men det funkade inte mellan oss.

Han smsade mig då och då och ville liksom veta så jag fortfarande fanns där, för han hade inte bestämt om han ville försöka igen eller inte, sen förra veckan när jag frågade sa han att han inte ville försöka just nu och att det inte var lönt för mig att vänta på honom just nu. Jag skrev till han att min dörr stod öppen för honom när han var redo och att jag älskade honom. Och nu har vi inte hörts sen dess, det känns som han redan gått vidare.

Jag undrar om han fortfarande tänker på mig något. Efter att han gjort slut fram till förra veckan var han nästan aldrig inne på msn, bara någon minut per dag. Nu är han inne varje dag i flera timmar.

Önskar jag kunde gå in i hans huvud och se vad han tänker, om han fortfarande tänker på mig eller om han har glömt mig. [sad]

Spana också in:

tokalon:

Önskar jag kunde gå in i hans huvud och se vad han tänker, om han fortfarande tänker på mig eller om han har glömt mig. [sad]


Varför vill du veta det?

Har han gjort slut med dig så har han gjort ett misstag, han får leva med konsekvenserna och vill han öppna något igen så får han väl försöka isåfall, du ska inte behöva gå omkring sömnlös över det. ANtingen kräver du ett svar av honom nu, eller så försöker du gå vidare, det är dina val i denna situationen.

Det är jobbigt, visst. Men hur jobbigt är det inte att behöva skriva såna här inlägg och så?

Om du undrar varför jag gjorde slut så var det för att jag hade svårt att få det hela att fungera, i båda två fallen det skedde. Kunde inte hantera förhållandet, så jag gjorde slut. Det sög, det suger alltid att göra slut, men det är klart bättre än att vara ihop och må dåligt över det.
Har alltid svårt att dumpa någon. Går och tänker på det jättelänge och väntar tills alltv erkligen har gått åt helvete så jag inte har något val längre. Måste verkligen veta att det inte finns någon chans i helvete att det kan fungera mer. Då dumpar jag :-)

*konflikträdd*
Matilda1988:

Går och tänker på det jättelänge och väntar tills alltv erkligen har gått åt helvete så jag inte har något val längre. Måste verkligen veta att det inte finns någon chans i helvete att det kan fungera mer. Då dumpar jag :-)


När jag läser det känns det som att det är precis så mitt ex har tänkt. Eller. Jag tror han väntade rätt länge på att det skulle bli bättre, fast det blev tvärtom, och då kände han att han inte orkade mer och gjorde slut. Kanske det han menade med att han "gett det en chans redan" när jag bad honom om en andra chans.

Jag vet att det är slut mellan oss och som det känns nu så kommer det inte bli något mer heller. Men det är så jävla svårt att släppa allting när han har skickat sms hela tiden sen vi gjorde slut att han inte kan sova, mått dåligt och så, och har viljat veta att jag finns kvar. Sen bara helt plötsligt säger han att det inte är lönt för mig att vänta på honom just nu och inte vill försöka just nu och hör inte av sig alls längre. Bestämde han sig för att gå vidare istället?

Att han inte alls hör av sig längre gör att det känns som det är helt slut, och som han kommit över mig, men sen det där jävla "JUST NU", inte lönt att vänta "JUST NU", vad menar han med det? Antingen säger han det för att det ska låta snällt, eller menar han det, och vill bara vara helt och hållet för sig själv ett tag..........[sad]
Det har hänt mig med när en kille till mig gjorde slut, men han ville inte riktigt göra slut verkade som. Så jag frågade va fan det var frågan om , för han skrev på msn å sånt att han älskade mig men när jag ville ha han sa han bara att han ville vara fri.
Jag blev tillsammans med hans bästa barndomskompis för att gör ahan avundsjuk men den jävlen gjorde samma sak mot mig med min bästa vän sen så satt vi i var sin ände i en soffa och hånglade med varandras barndomskompisar.
Haha låter sjukt men sen blev vi tillsammans igen.

(okej inte för att detta har nåt med dig att göra men typ om han fortfarnade har kontakt med dig så kanske han fortfarande gillar dig ju så tappa inte allt nu)
tokalon:

Jag skrev till han att min dörr stod öppen för honom när han var redo och att jag älskade honom.


Där tror jag felet ligger, han är säker på att han har dig om han inte hittar "något bättre", vilket gör att han går runt och letar efter någon annan, och om han inte hittar någon kan han alltid gå tillbaks till dig. Du är ett säkert kort i hans ögon. Jag har sagt det till fler i din situation, och det har funkat - säg till honom att du inte vill höras på ett tag, och att du kanske borde gå vidare. Säg att du inte vill prata på en månad eller så. Då blir han osäker på vad du vill, eller var han har dig, och efter ett tag kommer han sakna dig och inse att han vill ha dig tillbaka.

Gör du det sistnämnda på rätt sätt kommer det funka [smile]
fraulinefrontline:

Gör du det sistnämnda på rätt sätt kommer det funka


Jo, men grejen är att först skrev vi på msn, och då skrev han att han inte ville något just nu, och då skrev jag att "Nä, men då är det helt slut då..", sen hördes vi inte mer och några dagar efter skickade jag ett sms där jag skrev det med att min dörr står öppen för honom, att jag älskade honom men att jag till dess kommer lämna honom ifred. Jag vill ju att han ska veta att jag fortfarande vill, för annars kanske han går vidare..

Jag tror inte heller att han direkt letar efter någon annan men har mig som en reserv, det tror jag inte. Vi har inte hörts på 1,5 vecka nu, och det är det längsta sen han gjorde slut, han har inte hört av sig och jag har inte hört av mig, och jag kommer inte höra av mig heller, det vet han om eftersom jag skrev det i smset.
Kamp:

han kanske inte älskar dig längre?:'
annars skulle han väl inte göra slut sådär, för det var väl det han gjorde?


Vi tjafsade jättemycket, det var anledningen till varför han gjorde slut. Han sa att han fortfarande hade känslor för mig men att det inte funkade mellan oss. Visst, han älskar mig kanske inte, men jag tror han har känslor fortfarande.

Sen var han hos mig typ alltid (hans initiativ), och var hemma på helgerna ibland (8 mil ifrån mig). Han kanske kände att det blev för mycket, att han inte fick något "eget liv"? Vissa killar blir ju så när det blir för intensivt, de blir rädda på något sätt..
tokalon:

Han kanske kände att det blev för mycket, att han inte fick något "eget liv"? Vissa killar blir ju så när det blir för intensivt, de blir rädda på något sätt..


ja, då får du skärpa dig rejält på den punkten om du vill ha honom tillbaka. dock kanske det är försent då
Kamp:

ja, då får du skärpa dig rejält på den punkten om du vill ha honom tillbaka. dock kanske det är försent då


Känns som det är försent. Vi har inte pratat på snart två veckor. Och om det nu var så att han kände att han inte hade något "eget liv" så känns det faktiskt som att det var lite hans eget fel. Det var han själv som ville vara hos mig hela tiden.

Vill tro att han bara behöver tid helt och hållet för sig själv, men så kanske det inte är. Sen förstår jag inte varför han innan hörde av sig med jämna mellanrum, sen nu har man inte hört av honom på snart två veckor. Hur kan han klara sig att låta bli att skicka något till mig nu helt plötsligt? Innan gjorde han ju det en gång i veckan.
tokalon:

Hur kan han klara sig att låta bli att skicka något till mig nu helt plötsligt? Innan gjorde han ju det en gång i veckan.


jag tror inte att han vill vara ihop med dig längre, och det är därför han inte hör av sig. men han borde säga det rakt ut istället, att han inte vill mer. om det är så. och om man fortfarande är osäker måste han verkligen tänka igenom det här, en gång för alla.