Forumet - Ni som har flyttat hemifrån - berätta

Ni som har flyttat hemifrån - berätta

525 0 54

Spana också in:

Återkommer om några månader, då jag skaffar egen lya. [zzz]

Har dock bott utomlands förut (utan föräldrarna) och det är så fuckin underbart! fast jag är sån som inte lätt får hemlängtan.

När hela familjecirkusen skall hållas flytande är man ett under av logistiska lösningar och effektivitet.
Så när man är ensam då stänger man bara av och orkar knappt tvätta sina kläder.. latheten slår def. in.
Hej hej. Jag är 20 precis som du, och jag flyttade hemifrån för 2,5 år sedan. Bor med killen och två katter.. och visst det va ju jättekul ibörjan- man kan festa hur man vill.. komma hem när man vill osv osv.. ingen kan bestämma över dig hur du ska ha det eller när du ska städa, tvätta osv osv... Men sen kommer skiten och du blir arbetslös utan a-kassa. Och räkningar för 16000..

Hade jag fått välja om. Hade jag väntat med att flytta. så mycket ansvar som bara kom som en bomb. Men. Nu sitter man här, fått jobb igen och det börjar gå uppåt igen. Men den oron va fan inte nådig man hade innan.
Passa på och njut hemma istället!!
Stroker Ace:

Berätta om den första kvällen på egen fot. Gärna om hur underbart det var.


Första gången jag flyttade hemifrån så var det för jävligt. Flyttade alldeles ensam över Atlanten utan att känna en kotte. Det tog kanske runt 3 veckor innan jag började trivas och började lära känna folk på riktigt.
Stroker Ace:

Berätta om den första kvällen på egen fot. Gärna om hur underbart det var.


Skönt. Rökte på rummet, kissade med öppen dörr på toaletten(bodde i en studentkorridor men jag var enda som bodde i min korridor just då), runkade utan att vara rädd för att bli upptäckt, spelade jättejättehög musik. Kollade på Clerks 2.

Kort och gott en awesome kväll.
DeathOrGlory:

Jag var asfull och lycklig.


Den bästa känslan :$

DeathOrGlory:

Senare runt 4-5 vaknar jag av att brandbilar börja tjuta och åka runt då det varit en pyroman i staden och jag bor bredvid brandstationen.


fan för jävligt att bli väckt så tidigt.. men brandmän är snygga. [wink]