Forumet - Ni som har haft flera seriösa förhållanden!..

Ni som har haft flera seriösa förhållanden!..

2426 1 15

Alltså, jag har märkt när jag har bläddrat i folks Facebook-album att de inte raderar bilder med sina före detta på.. Känns det inte lite skumt att ha kvar dessa när förhållandet har nåt sitt slut? Jag menar, hur skulle du reagera om någon helt plötsligt gillade en gammal bild med dig och din före detta pojk/flickvän på? Och mest av allt, hur skulle din nuvarande pojk/flickvän reagera?!..  

Nu har jag inte varit så himla mycket om mig och kring mig på Facebook med pojkvänner men i stundens hetta har jag typ avtaggat mig själv från fotona. Sen om någon raderade dem skulle jag nog bli lite upprörd, isåfall bör det ju vara ett gemensamt beslut, år 2013 är vi ju ändå så digitaliserade att Facebook faktiskt kan bli en grej som känns som en historisk markör för ett förhållande och om någon plötsligt bara tar bort allt kan man ju ta det rätt hårt.

Spana också in:

tycker det känns fånigt att ta bort bilder samma dag som man går skilda vägar... typ "hah, jag klarar mig minnsan själv ska du se!!!". 
men brukar gå igenom min facebook då och då och radera skit och ifall gammalt förhållandematerial ligger och skräpar så ryker det då.. 


dazed: Man kanske borde byta ut dessa mot bilder med Stalin-inspirerade ingrepp där dom som fallit i onöd helt enkelt retuscheras bort likt någon simpel Trotsky.
:DDDD den var bra
man kan väl inte göra något åt bilderna om det är andra som har lagt upp det, finns hur många bilder på mig som helst,  med b.la ex,  har otaggat de bara

Nu har jag mig veterligen inga sådana bilder uppe på Facebook, men även om jag hade haft det skulle jag inte tagit bort dem. Poängen med Facebook är ju att få ett arkiv över sitt liv, och den personen var ju onekligen en del av ens liv vid det tillfället, så då är det klart att bilderna ska finnas kvar.