Forumet - Ni som pluggar/jobbar hur får ni till det med träning?

Ni som pluggar/jobbar hur får ni till det med träning?

598 1 12
Tråden har 12 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

Antyder att du skriver om fysisk träning. Alla har det olika, olika tider, olika länge som man arbetar/jobbar/studerar... Samt vilka andra aktiviteter samt diverse "hushållsarbete" som man kan tänkas utföra under ett dygn.

Men det är viktigt att man inte gör alltför mycket, eller stressa. Då påverkas ofta flertalet utföranden slarvigt samt påfrestande psykiskt arbete.

Försök att förenkla vissa saker (det som går utan slarvigheter uppstår som tex snabbmat Galen) tex hur du färdas, lagar mat, städar osv... Man kan liksom cykla till arbetet som kanske tar 5 minuter längre men du får samtidigt träning+inga kostnader som bussbiljett eller bensin, man behöver inte göra en trerätters middag var dag osv... 

Ordna ett schema om du är en sådan person.
    Ät väl, drick väl, sov väl så man orkar lagom.
Om man endera pluggar eller jobbar så lär det inte vara så svårt att klämma in tid för träning, men om man gör båda kan det bli svårt. Jag tycker det är äckligt att säga dylikt, men man får helt enkelt maximera sin tid, klämma in där det kan tänkas finnas en lucka, t.ex. på morgonen, kvällen eller mellan skola och jobb. Jag själv tränar inte så har inte detta problem överhuvudtaget, men hoppas att jag har hjälpt till lite i alla fall. Puss å kram!