Forumet - Ni som ser utländska ut

Ni som ser utländska ut

1252 0 32
Blir ni diskriminerade?

T.ex. att vissa (ej utländska) bakom kassan ej hälsar på er eller svarar kallt och otrevligt om ni frågar något men är jättetrevliga mot personen innan & personen efter?


Blir utländska diskriminerade i vardagen?

jag har faktiskt aldrig blivit diskriminerad på ett annat sätt än dumma fördomsfrågor jag har fått.  hängde med perser förut och nu också ibland och förstår att många perser är inte så jätteförtjusta i araber men vem bryr sig, det är som sagt ba dumma frågor. 

''varför har du inte slöja??''
''är du verkligen inte född här??''
''dejtar du svenska killar?? vilka e bäst i sängen??'' etcetc

Spana också in:

Alltså, det är svårt att säga. Jag har ju inte ett superavvikande utseende - min hudfärg är ganska ljus och mina drag är inte typiska för mitt ursprung riktigt. Dock ser man ju på mig att jag inte är etniskt svensk, och jag har märkt att vissa människor har särskilda förväntningar på mig. T ex får jag nästan alltid höra att min svenska är så "svensk", att jag låter som en "svensk", att jag beter mig "svenskt". Det har inte så mycket med diskriminering att göra, men det talar ju för att de förväntar sig att jag ska tala dålig svenska för att jag ser ut att ha ett utländskt ursprung vilket kan stå till grund för diskriminering.

En annan grej jag märkt är att busschaufförer, både mot mig och andra som ser ut att ha ett utländskt ursprung, i princip ALLTID ser misstänksamma ut när vi visar upp SMS-biljetter. Jag är den sista människan på jorden som skulle fejka en SMS-biljett, jag ler alltid och hälsar på busschaufförer men blir alltid bemött med en skeptisk blick. Detta har jag aldrig märkt av när jag varit med mina vänner som har ett mer typiskt skandinaviskt utseende. 

kakakaka: vet trots allt hur svennebananer fungerar så kan väl styra in dem på nåt annat Skadeglädje
Det låter som att du försöker typ manipulera etniska svenskar till att handla efter din vilja, säkert för att du vill ha massa bidrag och grejer utan krav på motprestation eller nåt annat lurt! Tycker allt att du ska ta dig en ordentlig funderare, för ditt sätt att föra dig i det svenska samhället ger invandrare dåligt rykte och kommer bara leda till ökade spänningar mellan olika etniska grupper och i värsta fall till ett regelrätt raskrig!

Feberyra:
Det låter som att du försöker typ manipulera etniska svenskar till att handla efter din vilja, säkert för att du vill ha massa bidrag och grejer utan krav på motprestation eller nåt annat lurt! Tycker allt att du ska ta dig en ordentlig funderare, för ditt sätt att föra dig i det svenska samhället ger invandrare dåligt rykte och kommer bara leda till ökade spänningar mellan olika etniska grupper och i värsta fall till ett regelrätt raskrig!
Försök inte ens!  Jag har jobb o betalar skatt.

mm raskrig.. vet ni vad ni ger er in på eller?
mvh aktiv på de hemliga möten efter fredsgsbönen.

Feberyra: Det låter som att du försöker typ manipulera etniska svenskar till att handla efter din vilja, säkert för att du vill ha massa bidrag
hahha JAG ORKAR INTE
snälla, kan inte du gasa ihjäl mig nu?

om du var oseriös kan du låta bli men om du var seriös, pma mig så får du mitt fullständiga adress. är hemma ikväll så bara att kontakta mig vid intresse

/riktig blatte

kakakaka: Försök inte ens! Jag har jobb o betalar skatt.
Du jobbar säkert i nån ghettolivsmedelsbutik med massa skumma nötter, kryddor och konstiga konfektyrer med förpackningar på arabiska och annat skräp som ingen sund svensk någonsin skulle få för sig köpa och du får säkert massa pengar under bordet. Men vet du vad? Sånt behöver vi inte här!

Visste hela tiden att du umgicks i terroristkretsar! Ni planerar säkert att självmordsbomba sönder kyrkor och viktiga myndighetsbyggnader (ert hat riktas nog först och främst mot Arbetsförmedlingen och Migrationsverket, men kanske till och med Rosenbad!!!) och annat som vi etniska svenskar håller kärt. Det är oundvikligt, men så hade det inte varit om vi satte ner foten tidigare och repatrierade alla mörkermänniskor och förbjöd islam!

Feberyra: Just nu håller jag på att gasa ihjäl mig själv, käkat för mycket hummus och nötter


Feberyra: hummus
sköt du dig själv i foten nu? 
Feberyra: Du jobbar säkert i nån ghettolivsmedelsbutik med massa skumma nötter, kryddor och konstiga konfektyrer med förpackningar på arabiska och annat skräp som ingen sund svensk
nej men det brukar inte bli bättre av att jag berättar var jag jobbar Gråter
Feberyra: Visste hela tiden att du umgicks i terroristkretsar! Ni planerar säkert att självmordsbomba sönder kyrkor och viktiga myndighetsbyggnader (ert hat riktas nog först och främst mot Arbetsförmedlingen och Migrationsverket
körkortsskolor och migrationsverket låter vi vara, det är trots allt där vi får våra gratis körkort, bilar och pengar varje månad.