Forumet - Ni som ska börja på Hvitfeldtska Gymnasiet!

Ni som ska börja på Hvitfeldtska Gymnasiet!

2418 0 17

Spana också in:

fastthink:

Jag går på Hvitfeldtska, samhäll. De flesta lärarna suger och bryr sig inte om en eftersom det är så många elever. I klasserna är det mest fjortisar. Skulle jag välja om skulle jag inte välja Hvitfeldtska:)


(Ursäkta att jhag svarar så sent) Hmm, du är den första som säger ngt negativt om den skolan. Är det lärarna dåliga i sig, alltså att de inte kan undervisa bra, eller är de nonchalnta gentemot eleverna? Och vet du hur det är i NV-klasserna?
För övrigt så har jag hört att det finns mkt brats/divor men är dem verkligen så många?
ohlala:

Hmm, du är den första som säger ngt negativt om den skolan. Är det lärarna dåliga i sig, alltså att de inte kan undervisa bra, eller är de nonchalnta gentemot eleverna? Och vet du hur det är i NV-klasserna?
För övrigt så har jag hört att det finns mkt brats/divor men är dem verkligen så många?


Lärarna undervisar dåligt och bryr sig inte speciellt mycket om jag får ett g eller ett mvg. Självklart är inte alla lärare det men de jag har träffat på. Sedan är vår klass full med fjortisar,divor och annat konstigt. Som tur är har jag hittat mig ett litet gäng. Bratz är det fullt på affär och handel. NV klasserna efter vad jag har hört är väldigt tråkiga där de flesta spelar spel på sina miniräknare på rasterna och helgerna... Fast de jag pratat med från NV är nöjda:). ´Det som är bra är at´t det går så sjukt mycket folk så du hittar säkert någon att umgås med men skolan är tyvärr inte den bästa.