Forumet - Ni ungdomar som är i ett missbruk.

Ni ungdomar som är i ett missbruk.

4883 2 62

Missbruk.

Tycker att ni ungdomar som är i ett missbruk kan skicka ett Pm till mig om ni känner för det. Om ni känner för att prata ut till mig eller om ni mår dåligt så är det bara att skriva så kan jag snacka så mycket ni vill med er. Jag vill verkligen kunna försöka hjälpa er till att välja ett liv som är drogfritt för ert eget bästa. Var inte rädd för att skriva till mig. Har själv varit i ett missbruk i flera år, men tog mig ur det tillslut. Vill verkligen inte att unga fina människor som ni ska hamna i ett missbruk eller gå djupare in i ett eftersom ni har så mycket framför er. 

Var inte rädd för att skriva, jag kommer alltid finnas för er som vill ha stöd, ge er motiverande samtal och hjälp.

Ni som mår dåligt över något kan också skriva, det behöver inte vara missbruk inblandat utan ni kan skriva till mig och jag hjälper er så gott jag kan. 

Orsaken till varför jag skriver detta här är för att jag har hjälpt en del personer med att kommer över depressioner och missbruk. De säger att jag är bra på att förstå och att jag är bra på att se lösningar i problem.  Jag är en väldigt empatisk och hjälpsam person. Så tveka inte, skriv till mig och jag kommer hjälpa dig så gott som jag kan. Ingenting är för dumt att fråga om.

Jag dömer ingen och alla är välkomna oavsett vad det än som ligger och trycker hos dig.

Hjärta Mvh Hjärta


Senast ändrad 30 Aug 2013, 10:18 av Miceparade

Spana också in:


Buddah: Hade du förväntat dig enbart välvilliga och seriösa svar?
Ibland finns det faktiskt folk som vill ha någon att snacka med. Någon som inte har vänner eller någon dom kan vända sig till. Jag ville erbjuda mig att lyssna på allt vad folk hade att säga och skriva med personen så mycket som den ville. 
Men du har rätt. Denna sidan är bara oseriös från grund och botten. Kanske borde skapa en tråd som handlar om kiss & bajs för att underhålla Um användarna till fullo.

reben:
eftersom du inte ser personen le undrar jag vad det isf är som får dig att vilja göra detta arbete obetalt
Jag vill hjälpa folk, jag är född med medlidande och empati för andra. Jag vill alla bra så länge det inte är outvecklade individer som dig. Men det kanske ett barn som du har väldigt svårt för att förstå. 

Det jag menade med att en person ler, det behöver inte betyda att jag ska se dess leende, utan när jag vet att jag har kunnat medföra något till personen som underlättar för den, då blir jag glad och det är det enda som är betalningen. 
Tycker att du skall ta och radera System32 eller lägga en magnet på din hårrdisk för du har ingenting vettigt att tillföra världen ändå.