Aviseringar
Rensa alla

Nikotin+Koffein+Fluoxetin+Alkohol=?


Ämnesstartare

Som min titel säger, är det negativt att mixa drogerna Nikotin, Koffein, Fluoxetin samt Alkohol? Bifoga gärna motiveringen till varför.

Och ja, jag känner att jag behöver komma bort. Det är detta eller hash, och jag gillar inte det sistnämnda.


   
Citera

testa


   
SvaraCitera

ja du lär bli full


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

nikotin och koffein funkar med fluoxetin, alkohol funkar i måttliga mängder, men man ska helst inte dricka alls när man går på antideprissiva.


   
SvaraCitera

OF 5:

testa


   
SvaraCitera

Tilda1988:

ja du lär bli full


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag talar från egen erfarenhet, har blandat alla ovannämnda flera gånger och det har inte hänt något. Möjligen att jag blev lite fullare pga. fluoxet, men det kan ingen klaga över.

Du säger att du vill "komma bort", enda du skulle kunna åstadkomma med den blandningen är att du mår dåligt, hjärtklappning och spya. Hasch tycker du illa om, då är mitt råd att blanda in lite benso för att komma bort.

Självklart är detta bara i informativt syfte, jag vill ju inte att någon ska testa denna blandning [wink]


   
SvaraCitera

Jag dricker vodka ihop med min vanliga dos xanor, absenor och cipralex för stunden utan att märka någon skillnad från när jag är medicinfri, så det ända som lär hända är gissningsvis att du blir full.


   
SvaraCitera

Moot:

är det negativt

Ja, med det negativa är väl att du "vill komma bort", inte själva blandningen.

Moot:

varför

Det finns människor som varje dag röker och dricker kaffe och ibland dricker. Dessutom är fluoxetin något man tar varje dag och ska inte kunna hindra dig totalt (medicinskt sett) från att dricka. Det här behandlades i en annan tråd för några veckor sen; anledningen till att man inte ska dricka när man tar fluoxetin är att man tar medicinen just för att man mår dåligt och att dricka när man mår dåligt är ju inte bra. Just det säger sig självt.


   
SvaraCitera

Rent biomedicinsk händer inte ett piss.
MEN att dricka alkohol när man går på antidepressiva är ingen bra idé ändå då man tar fluoxetin oftast för att man just mår dåligt. Alkohol kan i sig få en att må sämre än vad man redan gör, därför är det ändå dåligt med alkohol om man lider av depression (egentlig depression).


   
SvaraCitera

Om man bortser från att alkohol är en USEL sak att ta för att "komma bort" och att den både kortsiktigt och långsiktigt är usel för psykiskt välmående:
Alkohol och koffein (stora mängder koffein that is) är INTE en bra kombination. Du får vilopuls som en hel black metal-skiva.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Moot:

Och ja, jag känner att jag behöver komma bort.

Berätta om det för din läkare/psykolog/psykiater. Har du inget ångestdämpande du kan använda?


   
SvaraCitera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera