Forumet - Nikotin+Koffein+Fluoxetin+Alkohol=?

Nikotin+Koffein+Fluoxetin+Alkohol=?

1051 0 12
Som min titel säger, är det negativt att mixa drogerna Nikotin, Koffein, Fluoxetin samt Alkohol? Bifoga gärna motiveringen till varför.

Och ja, jag känner att jag behöver komma bort. Det är detta eller hash, och jag gillar inte det sistnämnda.

Spana också in:

Jag talar från egen erfarenhet, har blandat alla ovannämnda flera gånger och det har inte hänt något. Möjligen att jag blev lite fullare pga. fluoxet, men det kan ingen klaga över.

Du säger att du vill "komma bort", enda du skulle kunna åstadkomma med den blandningen är att du mår dåligt, hjärtklappning och spya. Hasch tycker du illa om, då är mitt råd att blanda in lite benso för att komma bort.

Självklart är detta bara i informativt syfte, jag vill ju inte att någon ska testa denna blandning [wink]
Moot:

är det negativt


Ja, med det negativa är väl att du "vill komma bort", inte själva blandningen.
Moot:

varför


Det finns människor som varje dag röker och dricker kaffe och ibland dricker. Dessutom är fluoxetin något man tar varje dag och ska inte kunna hindra dig totalt (medicinskt sett) från att dricka. Det här behandlades i en annan tråd för några veckor sen; anledningen till att man inte ska dricka när man tar fluoxetin är att man tar medicinen just för att man mår dåligt och att dricka när man mår dåligt är ju inte bra. Just det säger sig självt.
Rent biomedicinsk händer inte ett piss.
MEN att dricka alkohol när man går på antidepressiva är ingen bra idé ändå då man tar fluoxetin oftast för att man just mår dåligt. Alkohol kan i sig få en att må sämre än vad man redan gör, därför är det ändå dåligt med alkohol om man lider av depression (egentlig depression).
Om man bortser från att alkohol är en USEL sak att ta för att "komma bort" och att den både kortsiktigt och långsiktigt är usel för psykiskt välmående:
Alkohol och koffein (stora mängder koffein that is) är INTE en bra kombination. Du får vilopuls som en hel black metal-skiva.