Forumet - Nils Molanders Finest Hour

Nils Molanders Finest Hour

1204 0 8
I norra Dalarna finns det en liten by som heter Svartdala och det var där som hemmansägaren Nils Molander residerade för några årtionden sen, närmare bestämt under det årtiondet då Rick Astley var känd som en av de hetaste artisterna och inte ett halvlame internetprank...

Nils var en något korpulent man i 55-årsåldern med enfald i blicken och en begynnande skallighet. Man skulle kunna säga att han hade den sexuella utstrålningen hos en sömndrucken Povel Ramel. Nu var det en varm Julidag och Nils var för en gångs skull på gott humör och visslade på något som lät som Märk hur Vår Skugga när han for in mot gårdsbyggnaden efter ett par timmars plöjning ute på åkern. Då fick han syn på granndottern som i bara en bikiniöverdel och ett par små Daisy Dukes stod och målade Molanders lada med Faluröd färg. Hon var inte fet men hennes kropp var kurvig på det där småmulliga sättet men för en man med hans sexuella erfarenheter (eller snarare brist på) såg hon ut som något av en gudinna. Molander hade svag för kvinnlig fägring som han var anställt henne över sommaren trots att gården med sina ytterst blygsamma inkomster knappast hade något direkt utrymme för ännu en utgiftspost. Men hur som helst så stod hon halvnaken på hans ägor och den gamle mannen kände hur hans byxor började kännas förbannat trånga.

Fan så här hade han inte känt sig sen tonåren, allt han kunde tänka på var hennes läckert solbrända ben och hur väl han skulle passa mellan dem. Men inte fan skulle Nils våga närma sig tonårsflickan, iaf inte i nyktert tillstånd. Han körde iväg till uthuset och parkerade den gamla traktorn och smög in i uthuset. Väl där inne tog han fram en flaska sin egentillverkade hm... ja det var starkt, alkoholhaltigt och smakade mäsk iaf, Nils Molander hade varit med så pass länge att han visste att alkohol var en essentiell beståndsdel för ett lyckat förförelseförsök. Han drog i sig kanske en tredjedel av innehållet och traskade sedan iväg emot ladan med flaskan i handen, tonårsflickor brukade ju tydligen bli lösaktiga med lite alkohol i kroppen sades det ju.
Efter någons minuts traskande kom han fram till ladan och Anna som hon hette.

- Oj det ser ju riktigt bra ut får jag lov att säga.
- Verkligen? Tack!
- Kom och ta rast nu! sa Nils och viftade lite grann med flaskan.

Hon satte sig bredvid honom och greppade tag om flaskan och började dricka. Äsch vafan lika bra att satsa tänkte Nils, 5-10 års fängelse eller 15 minuter eufori here we come. Han böjde sig fram mot den solbrända lilla tösen och kysste henne försiktigt, till hans stora förvåning svarade hon snabbt så han ökade frekvensen och började fumla med med hennes bikini för att slutligen få av den efter 30 sekunder av kraftig förvirring. Hon tog av sig sina byxor medan med nervös blick började kyssa hennes välformade små tonårsbröst. Fan! Det räckte med att grannen skulle råka titta ut genom fönstret en kort sekund så skulle hans liv med all sannolikhet vara förstört för all framtid. Nu knäppte Anna med enigmatisk blick upp hans urtvättade gamla jeans och började omsorgsfullt suga den fula gubbkuken. Helvete vad skönt! fick han ur sig, något var med all sannolikhet fel på flickan. Nu började Nils hårdhänt munknulla henne medan katten satte sig bredvid dem och iakttog med stort intresse spektaklet. Efter ca 5 min upphörde han med den syssla för att istället hårdhänt trycka ner henne på gräset och låta lemmen ge henne fitta en rejäl omgång istället.
- Nu ska du få känna på kvalitétskuk! skrek han nästan gällt.Han pumpade på på ett sätt som var mycket imponerande med tanke på hans höga ålder, faktum var att en infarkt inte direkt hade överraskat gubben Molander just då. Han skrattade nöjt när han hörde hur flickan stönade mer och mer och kom allt närmare klimax. Svettpärlorna rann nedför hans rynkiga panna men han fortsatte jucka med oförminskat tempo, faktum var att han ökade på tempot en smula. Så fortgick det en smula tills ett ”vaktombyte” skedde och hon började rida honom istället. Annas stön blev allt frekventare och högljudda. Nu kände han att ejakuleringen vara nära förestående så han drog ur gubbkuken ur Anna och ställde sig framför henne och runkade intensivt, nu skulle han visa det lilla ludret. Snart sköt han ut en vit kaskad över både hennes kropp och hennes fräkniga ansikte.

- Seså tillbaka till arbetet! befallde han med en auktoritär stämma varefter han tog på sig kläderna och traskade iväg för att utfodra grisarna visslandes på Märk Hur Vår Skugga...


Jag försökte iaf, visa lite fucking nåd. [tired]

Spana också in: